Comencen les obres del futur Centre de Dia per a Persones Majors

Està ubicat al carrer Pare Miquel Cabot i es comunicarà amb la Residència de Cas Metge Rei a través del pati

Les feines per a la construcció del nou Centre de Dia per a Persones Majors de Santa Maria del Camí han començat aquesta setmana. L’equipament municipal estarà ubicat al carrer Pare Miquel Cabot, el que permetrà que es comuniqui amb la Residència de Persones Majors a través del pati. L’edifici que l’acollirà va ser una donació a l’Ajuntament de Santa Maria d’un veïnat de Santa Maria.

El Centre tendrà una capacitat per 15 usuaris i les instal·lacions estaran distribuïdes de la següent manera: la planta baixa comptarà amb 1 sala polivalent per dur a terme activitats, 1 sala de descans, 1 bany adaptat i un pel personal i una zona d’emmagatzemant. Pel que fa al primer pis, hi haurà 1 sala d’activitats, 1 bany i dos despatxos. A més, el pati de 26m2 que connectarà la Residència i el Centre de Dia.

Per a la posada en marxa del centre, l’Ajuntament comptarà amb la col·laboració de la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació, que s’encarregarà de la dotació de material i equipament.

L’obra té un termini d’execució de 12 mesos i s’ha adjudicat per un import de 260.944’93€ a l’empresa Antoni Gost Socías SL.

Etiquetat amb: , ,
Publicat a Obres municipals, Residència de persones majors Cas Metge Rei
Pròxims esdeveniments
ag.
24
dj.
22:00 [FilmsiEstels]”La profesora de h... @ Ses Cases des Mestres
[FilmsiEstels]”La profesora de h... @ Ses Cases des Mestres
ag. 24 @ 22:00
[FilmsiEstels]"La profesora de història", de Marie-Castille Mention-Schaar @ Ses Cases des Mestres
Nova proposta per aquest estiu: cinema a l’aire lliure al pati de Ses Cases des Mestres. A les 22 h, entrada gratuita Programa complet del cicle: Dijous 15 de juny: Pride Dijous 29 de juny: A cambio de nada Dijous
ag.
25
dv.
22:00 V Cicle Sons i estels 2017 @ Claustre del Convent dels Mínims
V Cicle Sons i estels 2017 @ Claustre del Convent dels Mínims
ag. 25 @ 22:00
V Cicle Sons i estels 2017 @ Claustre del Convent dels Mínims
Tugores – 60’s film music