Concurs eslògan turístic

L’Ajuntament de Santa Maria del Camí en el marc de la seva política de promoció econòmica i turística del nostre municipi està elaborant el portal turístic, un projecte que té com a objectiu promocionar el nostre poble en l’àmbit turístic.
Aquest portal pretén transmetre els valors turístics de Santa Maria del Camí i fa referència als nostres valors actius més rellevants. Un lloc on  trobar informació sobre el nostre paisatge, la nostra història i cultura, les nostres llegendes i tradicions, els llocs d’interès turístic, arquitectònic, gastronòmic i comercial, l’agenda d’activitats culturals, lúdiques i esportives,.. tot això i molt més … en diferents idiomes.
Per aquest motiu es convoca un concurs amb la finalitat de trobar  un nou  Eslògan, un eslògan per a la promoció turística, una nova marca que aspira a captar l’interès dels viatgers pel nostre municipi.
Amb aquest objectiu es convoca aquest concurs per triar l’eslògan, una frase per donar a conèixer el nostre poble.
Volem triar el mi­llor es­lò­gan, és desig de l’Ajuntament de Santa Maria del Camí  im­pul­sar la par­ti­ci­pa­ció ciu­ta­da­na en aques­ta acció. Per això es pengen les bases del con­curs a In­ter­net i s’’uti­lit­za la xarxa so­cial Fa­ce­book per­què tot­hom s’as­sa­ben­ti i s’animi a par­ti­ci­par hi apor­tant les seves idees i co­nei­xe­ments sobre la po­bla­ció i plas­mant-​les així en po­ques pa­ra­ules, el que es me­reix el nos­tre poble per a una bona promoció tu­rís­ti­ca.
Un comissió seleccionarà 8 eslògans entre tots els presentats al concurs, que es duran a votació popular a través  del Facebook de l’Ajuntament de Santa Maria del Camí, on tothom que ho desitgi podrà votar la proposta que més li agradi. El premi per al guanyador consistirà en un viatge per a dues persones a Menorca a gaudir entre el dies 6 i 8 de setembre de 2013 per assistir a les Festes de Gràcia de Maó.
Bases concurs
Bases concurs
Concurs eslogan Santa Maria del Camí.pdf
187.8 KiB
730 Descarregues
Detalls...

Concurs eslògan turístic

Publicat a General

Contact Form Powered By : XYZScripts.com