El teatre musical protagonitza la temporada de tardor del Cicle d’espectacles familiars

Hanna dels tres països, d’Iguana Teatre inaugurà la nova temporada que estarà protagonitzada pels espectacles músico-teatrals

 

La programació de tardor del Cicle d’espectacles familiars de Ses Cases des Mestres es va inaugurar el passat dia 10 d’ocubre amb Hanna dels tres països, una obra d’Iguana Teatre sobre la emigració. Les altres propostes teatrals per aquest trimestre estan més centrades amb la música i, per tant, més accessibles per als més petits (a partir de 3 anys).

Així, el dissabte 7 de novembre es podrà veure l’espectacle Cantant Animalades del Centiment Teatre, un espectacle teatre musical de petit format on els protagonistes ens contaran les seves aventures i desventures i ens convidaran a participar i a cantar amb ells les cançons que tots coneixem.  El dissabte 5 de desembre,  la princesa Cantafulla i el pirata Camalsgrocs ens presentaran el seus Musicontes: una manera ben especial de llegar els contes que més ens agraden.

 

Cinema clàssic i de Nadal

Pel que fa a les projeccions cinematogràfics, en aquesta proposta de tardor, es recuperen dos clàssics del cinema infantil com són Hansel i Gretel, el 24 d’octubre, i La bruja novata, el 14 de novembre.

El 12 de desembre, quan l’esperit nadalenc ja està per tot, tendrem l’oportunitat de gaudir de El tronco mágico, un film que recull la tradició basca i navarra del Olentzero i que mostra el bon cinema d’animació no és patrimoni exclusiu de les produccions americanes.

Tots els espectacles són a les 19h i es necessita entrada per a tots els espectacles. Podeu recollir o comprar la vostra a Ses Cases des Mestres, de dilluns a dijous de 16 a 20h.

familiars 2015 4T

 

Més informació sobre els espectacles:

            • Hansel i Gretel, el conte (cinema). 24 d’ocubre, 19 h. Entrada gratuïta
            • Cantant animalades, de Centiment Teatre (teatre musical). 7 de novembre, 19 h., Entrada: 3€
            • La bruja novata (cinema). 14 de novembre, 19 h. Entrada gratuïta
            • Musicontes: Cantafulla i Camalsgrocs (teatre musical). 5 de desembre, 19 h. Entrada: 3€
            • El tronco mágico (cinema). 12 de desembre, 19 h. Entrada gratuïta

 

 

Etiquetat amb: , , ,
Publicat a Educació i cultura, General

Contact Form Powered By : XYZScripts.com