Els escolars recapten 4480 € pel refugiats de Síria

Tots els centres educatius han participat en una jornada esportiva solidària a favor d’UNICEF i els refugiats sirians

Total la comunitat educativa de Santa Maria ha participat avui dimecres a la V Cursa solidària, un esdeveniment que a través de l’esport i el joc té com objectiu conscienciar als més joves sobre la situació que viuen altres joves en altres punts del món. Enguany tot el recaptat anirà destinat als refugiats de Síria, a través de la delegació Balear d’UNICEF.

Com novetat d’enguany cada alumne ha tingut el seu propi carnet de patrocinador que ha permés que familiars i amics els ajudin en la seva aportació solidària. La recaptació final ha estat de 4480€.

A la cursa  han participat els infants de l’escoleta municipal Es Pi Gros, de l’escoleta Mel i Sucre i de l’escoleta del  Col·legi Ramón Llull, els alumnes del CEIP Melcior Rosselló, del Col·legi Ramón Llull i de l’IES Santa Maria. En total més d’un milenar d’alumnes que s’han organitzat per categories i cursos. Al final de la jornada han fet un gran mosaic.

Etiquetat amb: , ,
Publicat a Fira 2017
Pròxims esdeveniments
març
3
ds.
19:00 [Infantil] Vola Valentina @ Ses Cases des Mestres
[Infantil] Vola Valentina @ Ses Cases des Mestres
març 3 @ 19:00
[Infantil] Vola Valentina @ Ses Cases des Mestres
Espectacle teatral  basat en el conte “Arturo y Clementina” de l’escriptora Adela Torní. L’obra vol  introduir el tema de la igualtat entre sexes als infants i ajudar a eradicar els estereotips sexistes i la discriminació. És un granet d’arena més en