[Taller] Cream amb els nostres residus residus

Quan:
18 novembre 2017 @ 12:00
2017-11-18T12:00:00+01:00
2017-11-18T12:15:00+01:00
On:
Plaça de la Vila
Preu:
Gratuït
Contacte:
Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Santa Maria i la Mancomunitat des Raiguer

Sota el lema “El millor residu és que no produïm”, neix la Setmana Europea de la Prevenció de Residus (European Week of Waste Reduction) de les mans del  programa LIFE+ de la Comissió Europea. L’objectiu és organitzar durant una mateixa setmana i arreu d’Europa, accions de sensibilització sobre la prevenció de residus.

Enguany, Santa Maria del Camí, a través de la Mancomunitat des Raiguer, s’uneix als diferents actes que es celebren arreu d’Europa amb un taller de reutilització “Cream amb els nostres residus”, que es durà a terme el dissabte 18, a les 12h , a la plaça de la Vila. L’objectiu d’aquest taller és oferir idees a les famílies per a la reutilització a través de la construcció de jocs i joguines. A més, hi haurà una exposició de caire informatiu sobre el reciclatge.

Publicat a
Pròxims esdeveniments
març
3
ds.
19:00 [Infantil] Vola Valentina @ Ses Cases des Mestres
[Infantil] Vola Valentina @ Ses Cases des Mestres
març 3 @ 19:00
[Infantil] Vola Valentina @ Ses Cases des Mestres
Espectacle teatral  basat en el conte “Arturo y Clementina” de l’escriptora Adela Torní. L’obra vol  introduir el tema de la igualtat entre sexes als infants i ajudar a eradicar els estereotips sexistes i la discriminació. És un granet d’arena més en