Joan Serra i Laura Pérez guanyen el podi local de Sa Quarterada 2017

Miguel Campos i Marga Ferragut guanyaren la categoria absoluta

Joan Serra va ser el guanyador de la IV edició de Sa Quarterada en el podi local. L’acompanyaven Josep Sbert, que quedà en segona posició i Miguel Angel Coll en tercer lloc. Pel que fa a la categoria femenina la guanyadora fou Laura Pérez. Catalina Gelabert i M. Pilar Mateu completaren el podi.

Pel que fa a la categoria absoluta els guanyadors foren Miquel Campos i Damià Ramis que entraren junts. Francisco Javier Herrera completà el podi. En dones, la victòria fou per Margalida Ferragut seguida d’Irene Porrillo i Ascensión Martinez.

La IV edició de la cursa Sa Quarterada va haver de lluitar amb una gran competència així com el fet de caure en pont. Així i tot, els inscrits superaren els 300 atletes.

La jornada va començar amb les carreres dels més petits: els nins de 0 a 3 anys varen córrer 200 m, 400 m els de 4 a 5, 600 m els de 6 a 7 anys i 800 metres els de 8 a 10 anys. Els més grans, els nins i nines d’11 a 12 anys varen córrer una distància de 1000 m i els de 13 a 15 anys, 1200. En aquestes categories no hi havia competició i tots els participants obtingueren la seva medalla. La categoria absoluta va començar a les 11 del matí. Un recorregut de, òbviament, 7103 metres.

Enguany, com a novetat, hi havia l’opció de fer mitja carrera, 3km. Els guanyadors d’aquesta modalitat foren Marc Mestre i Sofia Garcia.

 

Etiquetat amb: ,
Publicat a Entitats, Esports
Pròxims esdeveniments
juny
1
dj.
18:00 [Exposició] Recicla i crea @ Ca s'Apotecari
[Exposició] Recicla i crea @ Ca s'Apotecari
juny 1 @ 18:00
Exposició de treballs dels alumnes de l’IES Santa Maria sobre reciclatge i reutilització.
19:00 [UOM] Història de la viticultura... @ Ses Cases des Mestres
[UOM] Història de la viticultura... @ Ses Cases des Mestres
juny 1 @ 19:00
[UOM] Història de la viticultura a les Illes Balears @ Ses Cases des Mestres
“Història de la viticultura a les Illes Balears” a càrrec del Sr. José M. Escalona Lorenzo, professor del Departament de Biologia Activitat emmarcada dins la programació de la Universitat Oberta per a Majors.
juny
3
ds.
21:30 [Ball a la plaça] Ballada de fi ... @ Plaça de la Vila
[Ball a la plaça] Ballada de fi ... @ Plaça de la Vila
juny 3 @ 21:30
[Ball a la plaça] Ballada de fi de curs amb el grup Es Revetllers @ Plaça de la Vila
Ballada de fi de curs dels tallers de ball de bot.
juny
4
dg.
19:00 [Teatre] Matrimoni de Boston @ Ses Cases des Mestres
[Teatre] Matrimoni de Boston @ Ses Cases des Mestres
juny 4 @ 19:00
[Teatre] Matrimoni de Boston @ Ses Cases des Mestres
El somni produccions presenta Matrimoni de Boston, una obra escrita per David Mamet i dirigida per Rafael Durán. Intèrprets: Lluqui Herrero,Agnès Llobet i Maria Bauçà David Mamet amb Un matrimoni de Boston basteix un gran artifici dialèctic al voltant d’uns personatges
juny
13
dt.
20:00 [Xerrada] El capitol de la Seu: ... @ Biblioteca Cas Metge Rei
[Xerrada] El capitol de la Seu: ... @ Biblioteca Cas Metge Rei
juny 13 @ 20:00
La historiadora santamariera Camí Dols farà conferència amb el títol  “El capitol de la Seu: treballs i jornals (1400-1420)”