Joan Serra i Laura Pérez guanyen el podi local de Sa Quarterada 2017

Miguel Campos i Marga Ferragut guanyaren la categoria absoluta

Joan Serra va ser el guanyador de la IV edició de Sa Quarterada en el podi local. L’acompanyaven Josep Sbert, que quedà en segona posició i Miguel Angel Coll en tercer lloc. Pel que fa a la categoria femenina la guanyadora fou Laura Pérez. Catalina Gelabert i M. Pilar Mateu completaren el podi.

Pel que fa a la categoria absoluta els guanyadors foren Miquel Campos i Damià Ramis que entraren junts. Francisco Javier Herrera completà el podi. En dones, la victòria fou per Margalida Ferragut seguida d’Irene Porrillo i Ascensión Martinez.

La IV edició de la cursa Sa Quarterada va haver de lluitar amb una gran competència així com el fet de caure en pont. Així i tot, els inscrits superaren els 300 atletes.

La jornada va començar amb les carreres dels més petits: els nins de 0 a 3 anys varen córrer 200 m, 400 m els de 4 a 5, 600 m els de 6 a 7 anys i 800 metres els de 8 a 10 anys. Els més grans, els nins i nines d’11 a 12 anys varen córrer una distància de 1000 m i els de 13 a 15 anys, 1200. En aquestes categories no hi havia competició i tots els participants obtingueren la seva medalla. La categoria absoluta va començar a les 11 del matí. Un recorregut de, òbviament, 7103 metres.

Enguany, com a novetat, hi havia l’opció de fer mitja carrera, 3km. Els guanyadors d’aquesta modalitat foren Marc Mestre i Sofia Garcia.

 

Etiquetat amb: ,
Publicat a Entitats, Esports

Pròxims esdeveniments
jul.
27
dj.
22:00 [FilmsiEstels]”Así nos va”, de R... @ Ses Cases des Mestres
[FilmsiEstels]”Así nos va”, de R... @ Ses Cases des Mestres
jul. 27 @ 22:00
[FilmsiEstels]"Así nos va", de Rob Reiner @ Ses Cases des Mestres
Nova proposta per aquest estiu: cinema a l’aire lliure al pati de Ses Cases des Mestres. A les 22 h, entrada gratuita Programa complet del cicle: Dijous 15 de juny: Pride Dijous 29 de juny: A cambio de nada Dijous
ag.
10
dj.
22:00 [FilmsiEstels]”La vida de pi”, d... @ Ses Cases des Mestres
[FilmsiEstels]”La vida de pi”, d... @ Ses Cases des Mestres
ag. 10 @ 22:00
[FilmsiEstels]"La vida de pi", d' Ang Lee @ Ses Cases des Mestres
Nova proposta per aquest estiu: cinema a l’aire lliure al pati de Ses Cases des Mestres. A les 22 h, entrada gratuita Programa complet del cicle: Dijous 15 de juny: Pride Dijous 29 de juny: A cambio de nada Dijous