La consellera Fina Santiago visita les obres del centre de dia que encara la seva recta final

La consellera de Serveis Socials i Cooperació, Fina Santiago, ha visitat avui dematí  les obres del futur centre de dia per a persones majors en situació de dependència que s’està construint al poble i que ja encaren la seva recta final.  Una vegada en funcionament el nou equipament oferirà 15 places, de les quals, 11 seran finançades per la conselleria, i les altres quatre seran de gestió directa de l’Ajuntament.

El cost total de les obres és de 260.000 euros, que finança íntegrament l’Ajuntament de Santa Maria, mentre que la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació costeja l’equipament de l’edifici i dotació de material, al qual hi destina 55.000 euros (inclou elements de cuina, material de fisioteràpia, teràpia i moviment, higiene, butaques de descans, vestuaris i equipament de despatx).

El centre tendrà dues plantes; a la planta baixa s’hi ubicarà una sala polivalent per dur a terme activitats, una sala de descans, un bany adaptat i un pel personal i una zona d’emmagatzematge, mentre que al primer pis hi haurà una sala d’activitats, un bany i dos despatxos. Un pati de 26m2  connectarà el Centre de Dia amb la Residència, ubicada a un edifici annex.

El centre de dia de Santa Maria és un dels equipaments inclosos en el Pla d’Actuació per a l’Ampliació de la Xarxa Pública de Serveis Socials 2017-2021 de la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació.

 

IMG_3385-min

Image 5 of 5

 

Etiquetat amb:
Publicat a Serveis socials municipals

Contact Form Powered By : XYZScripts.com