L’Ajuntament impulsarà les polítiques de promoció econòmica a través d’un nou Punt d’Informació Empresarial

L’assessorament empresarial, les activitats de promoció del comerç local i la borsa de feina són alguns dels serveis que oferirà el PIE

L’Ajuntament de Santa Maria ha reorganitzat les competències de promoció econòmica en torna al nou Punt d’Informació Empresarial amb l’objectiu d’impulsar aquesta àrea de govern. Aquest servei executarà les polítiques de dinamització del comerç local i d’assessorament empresarial i, tal com explica Marilena Borrás, regidora responsable de l’àrea, “a més, servirà com a font d’informació per obtenir una radiografia actualitzada sobre el teixit econòmic del municipi per tal de definir noves polítiques i serveis.”

Entre els nou serveis que ofereix el Punt d’Informació Empresarial hi ha la borsa de feina. A través d’aquest servei, les empreses aconseguiran una major difusió de les seves ofertes a través de les plataformes de comunicació oficials de l’ajuntament i els veïnats tendran en una sola plataforma totes les ofertes de treball actualitzades. Els emprenedors i empresaris també podran fer ús del servei per assessorar-se en matèries com plans d’empresa, recerca de finançament, formes jurídiques o plans de modernització. Aquest assessorament es farà directament o bé a través de serveis més especialitzats col·laboradors com l’Institut d’Innovació Empresarial del Govern Balear o la Fundació Bit.

El Punt d’Informació Empresarial serà atès per un tècnic de desenvolupament local que ha estat contractat a través de la col·laboració entre l’Ajuntament, la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria del Govern de les Illes Balears i del Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social.

⇒ Accés a la pàgina del Punt d’Informació Empresarial

Etiquetat amb: ,
Publicat a Promoció econòmica i turisme
Pròxims esdeveniments
juny
1
dj.
18:00 [Exposició] Recicla i crea @ Ca s'Apotecari
[Exposició] Recicla i crea @ Ca s'Apotecari
juny 1 @ 18:00
Exposició de treballs dels alumnes de l’IES Santa Maria sobre reciclatge i reutilització.
19:00 [UOM] Història de la viticultura... @ Ses Cases des Mestres
[UOM] Història de la viticultura... @ Ses Cases des Mestres
juny 1 @ 19:00
[UOM] Història de la viticultura a les Illes Balears @ Ses Cases des Mestres
“Història de la viticultura a les Illes Balears” a càrrec del Sr. José M. Escalona Lorenzo, professor del Departament de Biologia Activitat emmarcada dins la programació de la Universitat Oberta per a Majors.
juny
3
ds.
21:30 [Ball a la plaça] Ballada de fi ... @ Plaça de la Vila
[Ball a la plaça] Ballada de fi ... @ Plaça de la Vila
juny 3 @ 21:30
[Ball a la plaça] Ballada de fi de curs amb el grup Es Revetllers @ Plaça de la Vila
Ballada de fi de curs dels tallers de ball de bot.
juny
4
dg.
19:00 [Teatre] Matrimoni de Boston @ Ses Cases des Mestres
[Teatre] Matrimoni de Boston @ Ses Cases des Mestres
juny 4 @ 19:00
[Teatre] Matrimoni de Boston @ Ses Cases des Mestres
El somni produccions presenta Matrimoni de Boston, una obra escrita per David Mamet i dirigida per Rafael Durán. Intèrprets: Lluqui Herrero,Agnès Llobet i Maria Bauçà David Mamet amb Un matrimoni de Boston basteix un gran artifici dialèctic al voltant d’uns personatges
juny
13
dt.
20:00 [Xerrada] El capitol de la Seu: ... @ Biblioteca Cas Metge Rei
[Xerrada] El capitol de la Seu: ... @ Biblioteca Cas Metge Rei
juny 13 @ 20:00
La historiadora santamariera Camí Dols farà conferència amb el títol  “El capitol de la Seu: treballs i jornals (1400-1420)”