L’Ajuntament impulsarà les polítiques de promoció econòmica a través d’un nou Punt d’Informació Empresarial

L’assessorament empresarial, les activitats de promoció del comerç local i la borsa de feina són alguns dels serveis que oferirà el PIE

L’Ajuntament de Santa Maria ha reorganitzat les competències de promoció econòmica en torna al nou Punt d’Informació Empresarial amb l’objectiu d’impulsar aquesta àrea de govern. Aquest servei executarà les polítiques de dinamització del comerç local i d’assessorament empresarial i, tal com explica Marilena Borrás, regidora responsable de l’àrea, “a més, servirà com a font d’informació per obtenir una radiografia actualitzada sobre el teixit econòmic del municipi per tal de definir noves polítiques i serveis.”

Entre els nou serveis que ofereix el Punt d’Informació Empresarial hi ha la borsa de feina. A través d’aquest servei, les empreses aconseguiran una major difusió de les seves ofertes a través de les plataformes de comunicació oficials de l’ajuntament i els veïnats tendran en una sola plataforma totes les ofertes de treball actualitzades. Els emprenedors i empresaris també podran fer ús del servei per assessorar-se en matèries com plans d’empresa, recerca de finançament, formes jurídiques o plans de modernització. Aquest assessorament es farà directament o bé a través de serveis més especialitzats col·laboradors com l’Institut d’Innovació Empresarial del Govern Balear o la Fundació Bit.

El Punt d’Informació Empresarial serà atès per un tècnic de desenvolupament local que ha estat contractat a través de la col·laboració entre l’Ajuntament, la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria del Govern de les Illes Balears i del Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social.

⇒ Accés a la pàgina del Punt d’Informació Empresarial

Etiquetat amb: ,
Publicat a Promoció econòmica i turisme
Pròxims esdeveniments
març
3
ds.
19:00 [Infantil] Vola Valentina @ Ses Cases des Mestres
[Infantil] Vola Valentina @ Ses Cases des Mestres
març 3 @ 19:00
[Infantil] Vola Valentina @ Ses Cases des Mestres
Espectacle teatral  basat en el conte “Arturo y Clementina” de l’escriptora Adela Torní. L’obra vol  introduir el tema de la igualtat entre sexes als infants i ajudar a eradicar els estereotips sexistes i la discriminació. És un granet d’arena més en