Nicolau Canyelles, nou batlle de Santa Maria

El candidat de Més per Santa Maria ha obtingut la batllia amb  l’abstenció del PP i de PSOE i el vot en contra de Movem

Nicolau Canyelles, candidat de Mes per Santa Maria ha estat investit com a batlle gràcies al vot dels 6 regidors del seu partit i de l’abstenció dels regidors de Partit Popular i de PSOE.

En el seu discurs, Canyelles ha marcat la promoció econòmica, la defensa dels serveis públics de qualitat i la transparència i participació ciutadana com a eixos prioritaris de la seva acció de Govern. A més, ha remarcat que  “els ciutadans ens han demanat una nova forma de fer política basada en el consens i en la cooperació, on els interessos ciutadans estigui per sobre de tot” i ha convidat a les altres forces a treballar junts per construir, “entre tots, una institució plural i forta”.

Andreu Jaume, candidat del PP, ha explicat que la seva abstenció respon a la defensa de que governi la llista més votada i ha mostrar el seu compromís per seguir treballant a través d’una oposició constructiva.

En la mateixa línia, el candidat del PSOE, Jaume Martí,  ha exposat que la feina que faran des de l’oposició serà sempre orientada a obtenir els millors resultats per el poble. El candidat de Movem, Gabriel Amengual, ha votat la seva candidatura i s’ha expressat en la mateixa línia i ha assegurat que, des de l’oposició, treballarà, sobre tot, per a un Ajuntament transparent.

Publicat a General, Ple de l'Ajuntament

Contact Form Powered By : XYZScripts.com