Nou Servei de desenvolupament local per a la dinamització econòmica del municipi

L’Ajuntament ha posat en marxa un nou servei municipal amb l’objectiu de dinamitzar l’activitat econòmica del municipi a través de l’assessorament tècnic i l’ajuda en la recerca de fons públics per a entitats, professionals i empreses del municipi.

Aquest Servei de desenvolupament local treballa amb tres agents econòmics diferenciats: Ajuntament i entitats publiques, professionals i empreses i entitats i associacions. I ho fa en dues àrees específiques: assessorament tècnic i informació sobre subvencions i recursos públics.

El servei d’assessorament a professionals i empreses es desenvolupa amb la col·laboració de l’IDI, un ens que depèn de la conselleria de Treball i Industrial del Govern Balear. Pel que fa a les  associacions i entitats poden obtenir assessorament sobre aspectes legals i sistemes de funcionament ordinari així com recursos per al seu finançament.

Per fomentar la difusió de la seva activitat a la web de l’Ajuntament s’ha creat un espai destinat a donar publicitat als ajuts i subvencions de qualsevol administració que que puguin ser d’interès per els ciutadans.

Més informació sobre el Servei de desenvolupament local

Publicat a General, Promoció econòmica i turisme

Contact Form Powered By : XYZScripts.com