Primera reunió de la Comissió d’esports de l’Ajuntament

La regidora va recollir les demandes de les entitats esportives del municipi i va explicar el projecte de millora del Camp Municipal d’Esports

La Comissió d’Esports de l’Ajuntament de Santa Maria, formada per la regidora d’Esports, Victòria Pons, un membre de cada partit polític del Consistori i representants de totes les associacions esportives i clubs del municipi es va reunir per primera vegada a principis d’aquest mes.

L’objectiu d’aquesta Comissió és treballar conjuntament amb els usuaris en el disseny i funcionament dels espais esportius municipals així com mantenir informats a les entitats esportives de les línies estratègiques de treball de la Regidoria. En aquesta convocatòria hi assistiren: la regidora d’Esports, Victòria Pons; Andreu Jaume, regidor del Partit Popular; Pep Estarelles, president del Club de Bàsquet Santa Maria; Toni Sastre i Andreu Noguera, president i director esportiu de la Unió Esportiva Santa Maria; Miquel Pizà, representant de la Penya Ciclista Antoni Gelabert i excusaren la seva presència el Club de tenis Santa Maria i l’escuderia l’Ofre.

En aquesta primera reunió, les entitats feren arribar a la regidora les principals necessitats que tenen com a usuàries del Camp Municipal d’Esports i la Regidora va poder explicar de primera mà els seus focus d’actuació principals. Des de l’Ajuntament, explicà Victòria Pons, regidora d’Esports, es treballa en dues línies fonamentals: per una part millorar el Camp Municipal d’Esports i per l’altre fomentar la col·laboració entre entitats amb l’objectiu que l’esport sigui una eina vertebradora de poble.

D’aquesta reunió sorgí, amb el consens de totes les entitats implicades, el programa de voluntariat del camp d’esports així com el nou format de la Festa de l’esport, on tots els clubs faran la presentació dels seus equips de manera conjunta.

Pel que fa a les obres de millora del Camp Municipal, Pons va explicar les feines que s’han fet a les pistes de tenis, a les pistes exteriors de bàsquet així com als vestidors exteriors de futbol. A més, va avançar que han presentat un projecte a la convocatòria de subvencions per a instal·lacions esportives del Consell de Mallorca per poder encarar una reforma del pavelló la més completa possible.

Etiquetat amb:
Publicat a Camp Municipal d'Esports Antoni Gelabert, Esports
Pròxims esdeveniments
des.
16
ds.
tot el dia [Exposició] “Dones exepcionals e... @ Posada de Son Llaüt (Plaça de la Vila)
[Exposició] “Dones exepcionals e... @ Posada de Son Llaüt (Plaça de la Vila)
des. 16 tot el dia
Exposició a càrrec de Genèrica. Programa de la Direcció Insular d’Igualtat del Consell de Mallorca.  Horari: de 10 a 13h i de 17 a 20h
11:00 [Taller] Taller per a la decorac... @ Plaça de la Vila
[Taller] Taller per a la decorac... @ Plaça de la Vila
des. 16 @ 11:00
Taller de decoració de l’arbre de Nadal que s’encendrà s’horabaixa. Per a nins i nines de fins a 11 anys. 
16:30 [Mercat] Mercat nadalenc @ Plaça de la Vila
[Mercat] Mercat nadalenc @ Plaça de la Vila
des. 16 @ 16:30 – 21:00
Mercadet artesà nadalenc.  Hi haurà una paradeta de llet d’ametlla feta per l’Associació de Persones Majors amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Maria del Camí. 
17:00 [Exposició] Inauguració “Dones e... @ Posada de Son Llaüt (Plaça de la Vila)
[Exposició] Inauguració “Dones e... @ Posada de Son Llaüt (Plaça de la Vila)
des. 16 @ 17:00 – 17:00
Exposició a càrrec de Genèrica. Programa de la Direcció Insular d’Igualtat del Consell de Mallorca.  Horari: de 10 a 13h i de 17 a 20h