Recomanacions per a famílies de menors que participin a la festa

Des de l’Ajuntament de Santa Maria s’està treballant a través del Pla Municipal de Drogodependències, el Casal de Joves i la Policía en concienciar als menors i al jovent en general de la necessitat de fer un ús controlat de l’alcohol durant les festes. Però la feina és de tota la comunitat i per això, també s’ha demanat la complicitat dels adults que participen als Jocs Populars i, sense dubte, als pares dels menors que participin a les festes.

En aquest sentit cal recordar que enguany, els menors de 18 anys que vulguin participar a la festa a través d’una colla hauran de tenir autorització expresa dels pares o tutors i haurà de dur una pulsera que l’identifiqui com a menor. L’autorització s’ha de pasar a signar per l’Ajuntament (de 9 a 14h i per fer-ho fora d’aquest horari contactau amb Batlia per concertar una altre horari) i és imprescindible per poder participar als Jocs Populars.

Publicat a Festes i cultura popular
Pròxims esdeveniments
des.
16
ds.
tot el dia [Exposició] “Dones exepcionals e... @ Posada de Son Llaüt (Plaça de la Vila)
[Exposició] “Dones exepcionals e... @ Posada de Son Llaüt (Plaça de la Vila)
des. 16 tot el dia
Exposició a càrrec de Genèrica. Programa de la Direcció Insular d’Igualtat del Consell de Mallorca.  Horari: de 10 a 13h i de 17 a 20h
11:00 [Taller] Taller per a la decorac... @ Plaça de la Vila
[Taller] Taller per a la decorac... @ Plaça de la Vila
des. 16 @ 11:00
Taller de decoració de l’arbre de Nadal que s’encendrà s’horabaixa. Per a nins i nines de fins a 11 anys. 
16:30 [Mercat] Mercat nadalenc @ Plaça de la Vila
[Mercat] Mercat nadalenc @ Plaça de la Vila
des. 16 @ 16:30 – 21:00
Mercadet artesà nadalenc.  Hi haurà una paradeta de llet d’ametlla feta per l’Associació de Persones Majors amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Maria del Camí. 
17:00 [Exposició] Inauguració “Dones e... @ Posada de Son Llaüt (Plaça de la Vila)
[Exposició] Inauguració “Dones e... @ Posada de Son Llaüt (Plaça de la Vila)
des. 16 @ 17:00 – 17:00
Exposició a càrrec de Genèrica. Programa de la Direcció Insular d’Igualtat del Consell de Mallorca.  Horari: de 10 a 13h i de 17 a 20h