Recomanacions per a famílies de menors que participin a la festa

Des de l’Ajuntament de Santa Maria s’està treballant a través del Pla Municipal de Drogodependències, el Casal de Joves i la Policía en concienciar als menors i al jovent en general de la necessitat de fer un ús controlat de l’alcohol durant les festes. Però la feina és de tota la comunitat i per això, també s’ha demanat la complicitat dels adults que participen als Jocs Populars i, sense dubte, als pares dels menors que participin a les festes.

En aquest sentit cal recordar que enguany, els menors de 18 anys que vulguin participar a la festa a través d’una colla hauran de tenir autorització expresa dels pares o tutors i haurà de dur una pulsera que l’identifiqui com a menor. L’autorització s’ha de pasar a signar per l’Ajuntament (de 9 a 14h i per fer-ho fora d’aquest horari contactau amb Batlia per concertar una altre horari) i és imprescindible per poder participar als Jocs Populars.

Publicat a Festes i cultura popular
Pròxims esdeveniments
ag.
24
dj.
22:00 [FilmsiEstels]”La profesora de h... @ Ses Cases des Mestres
[FilmsiEstels]”La profesora de h... @ Ses Cases des Mestres
ag. 24 @ 22:00
[FilmsiEstels]"La profesora de història", de Marie-Castille Mention-Schaar @ Ses Cases des Mestres
Nova proposta per aquest estiu: cinema a l’aire lliure al pati de Ses Cases des Mestres. A les 22 h, entrada gratuita Programa complet del cicle: Dijous 15 de juny: Pride Dijous 29 de juny: A cambio de nada Dijous
ag.
25
dv.
22:00 V Cicle Sons i estels 2017 @ Claustre del Convent dels Mínims
V Cicle Sons i estels 2017 @ Claustre del Convent dels Mínims
ag. 25 @ 22:00
V Cicle Sons i estels 2017 @ Claustre del Convent dels Mínims
Tugores – 60’s film music