Santa Maria, aturada literària del projecte Walking on Words

La ruta De Bearn a Solnegre fa parada a s’Avenc de Son Pou i a Ca s’Apotecari

capçalera-wow

Walking on Words és un projecte cultural multiplataforma (llibre, aplicació per a mòbil i senyalització in situ) que convida a recórrer Mallorca a partir de l’obra d’escriptors que han escrit a l’illa o sobre l’illa. Estructurat en 7 rutes, Walking on Words (WoW!) permet descobrir Mallorca des d’una nova perspectiva, conectant espais, arquitectures, vivències i històries de la mà de la literatura.

Santa Maria forma part de la Ruta 3, De Bearn a Solnegre, que fa un recorregut per paisatges i llocs nascuts de la imaginació dels seus autors. En la seva aturada al municipi convida a descobrir l’Avenc de Son Pou a través de la llegenda de na Maria de Coanegra, i amb la rondalla El castell d’iràs i no tornaràs, recrear els paisatges que recorre el seu protagonista i que es mostres a les exposicions i recons de Ca s’Apotecari. Per senyalitzar la ruta i facilitar l’accés a la informació multimèdia de l’aplicació mòbil, s’ha instal·lat un piló indicatiu de l’aturada als pedrissos de Ca s’Apotecari.

La ruta completa té 11 aturades: Binissalem (Llorenç Villalonga), Alaró (Guillem Colom), Son Forteza, Alaró (Joan Rosselló de Son Forteza), Orient (Llorenç ViIlalonga) Avenc de Son Pou, Santa Maria (llegenda), Santa Maria (rondalla), Galatzó: Guillem Colom, Santa Ponça ( Jaume I), Andratx (Baltasar Porcel), Port d’Andratx (Cristóbal Serra) i Sant Elm (Baltasar Porcel).

WoW! és un projecte liderat per la Fundació Cases Museus, entitat que gestiona les cases museus dels escriptors Llorenç Villalonga, Pare Ginard i Blai Bonet.

 

Mapa de les rutes WoW!

Mapa de les rutes WoW!

Publicat a Ca s'Apotecari, Educació i cultura, General

Contact Form Powered By : XYZScripts.com