Centre de dia per a persones majors

El Centre de dia per a persones majors de Santa Maria del Camí encara no està en servei. 

L’estiu del 2017 s’iniciaren les obres del que ha de ser el Centre de dia per a majora de Santa Maria del Camí. 

 L’equipament municipal estarà ubicat al carrer Pare Miquel Cabot, el que permetrà que es comuniqui amb la Residència de Persones Majors a través del pati. L’edifici que l’acollirà va ser una donació a l’Ajuntament de Santa Maria d’un veïnat de Santa Maria.

El Centre tendrà una capacitat per 15 usuaris i les instal·lacions estaran distribuïdes de la següent manera: la planta baixa comptarà amb 1 sala polivalent per dur a terme activitats, 1 sala de descans, 1 bany adaptat i un pel personal i una zona d’emmagatzemant. Pel que fa al primer pis, hi haurà 1 sala d’activitats, 1 bany i dos despatxos. A més, el pati de 26m2 que connectarà la Residència i el Centre de Dia.

El cost total de les obres és de 260.000 euros, que finança íntegrament l’Ajuntament de Santa Maria, mentre que la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació costeja l’equipament de l’edifici i dotació de material, al qual hi destina 55.000 euros (inclou elements de cuina, material de fisioteràpia, teràpia i moviment, higiene, butaques de descans, vestuaris i equipament de despatx).

El centre de dia de Santa Maria és un dels equipaments inclosos en el Pla d’Actuació per a l’Ampliació de la Xarxa Pública de Serveis Socials 2017-2021 de la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació.