Campanya de foment del consum al municipi durant les festes de Nadal

L’ajuntament de Santa Maria del Camí juntament amb l’associació de comerciants de la plaça Hostals i l’associació de comerciants i restauració de Santa Maria del Camí, han posat en marxa una campanya per fomentar el consum al municipi durant les festes de Nadal.
En uns moments de crisi econòmica, és molt important intentar enfortir al màxim l’economia local.  Si tots esteim convençuts i feim pinya en torn al nostre poble, de la nostra gent, del nostre comerç, podem contribuir en la seva dinamització i en la reactivació econòmica local.
La campanya es basa en dos aspectes. Per un costat en recordar l’àmplia oferta d’activitats i de comerços que tenim al municipi, i per aquest motiu a la contraportada del programa de festes de nadal es recorda que: “Aquest nadal, els millors regals són a Santa Maria”.
Per altre costat, la campanya convida a visitar els comerços del municipi i en els comerços de la nostra vila es podrà veure un cartell a on es convida a passar: “Siau benvinguts, sou a ca vostra!”.
Publicat a General

Contact Form Powered By : XYZScripts.com