Canvis al mercat setmanal.

El mercat setmanal dels diumenges es cancel·la durant l’estat d’alerta. Dimarts i divendres hi haurà un petit mercat amb fruita i verdura de productors illencs.

El mercat setmanal dels diumenges romandrà tancat durant tota la crisi sanitària i en tot cas mentre continui l’estat d’alarma.
Es tracta d’un mercat amb unes característiques tals que fa molt difícil complir amb les condicions higièniques i de seguretat exigides pel RD 463/2020 de 14 de març. Primer, per l’elevat nombre de parades de producte fresc (més de 80) que té, segon, pel fet d’obrir diumenge, quan la resta d’establiments tanquen, la qual cosa té un efecte crida, produint que veïnats d’altres municipis es desplacen fins aquí massivament.

Per posar a l’abast a la població de Santa Maria del Camí de fruita i verdura fresca i de proximitat però complint la demanda d’evitar aglomeracions, s’autoritza a un nombre reduït de venedors, que han estat convocats directament per l’Ajuntament, per vendre els seus productes. La venda es durà a terme els dimarts i els divendres, de 8 a 13.30h.

Podeu trobar les recomanacions per als venedors, segons el RD 486/2020, de 14 de març, aquí en format pdf

Publicat a Mercat Municipal

Contact Form Powered By : XYZScripts.com