Cicle Sons i Estels 2020, un esdeveniment cultural organitzat per l’Ajuntament de Santa Maria del Camí i consolidat amb el suport del Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca

L’Ajuntament de Santa Maria del Camí organitzà el Cicle «Sons i Estels» el qual va consistir en un total de cinc concerts, realitzats al pati del CEIP Melcior Rosselló i Simonet els dies 31 de juliol, 7, 14, 21 i 28 d’agost i 4 de setembre de 2020.

Sons i Estels ha estat possible gràcies a la subvenció que el Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca va atorgar per un import de 9.900,00 euros. Aquesta ajuda va permetre afrontar les despeses de logística (escenari, il·luminació, sonorització) així com les despeses corresponents als sis grups que formaren part del Cicle Sons i Estels.

La col·laboració amb el  Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca, permet comptar cada any amb la reedició d’aquest cicle, consolidat com a un esdeveniment cultural dinamitzador.

Publicat a Educació i cultura

Contact Form Powered By : XYZScripts.com