Comencen les formacions per als comerciants locals

Els cursos es desenvolupen amb la col·laboració de l’Institut d’innovació Empresarial del Govern Balear

L’oferta formativa per a professionals del petit comerç de Santa Maria va començar el passat dimecres amb una formació sobre aparadorisme i marxandatge visual. Màrqueting digital i anglès bàsic per al comerç són els altres cursos als quals poden optar el sector comercial santamarier i que es duen a terme a Ca s’Apotecari.

Aquesta oferta formativa es desenvolupa amb la col·laboració de l’IDI, Institut d’Innovació Empresarial, de la conselleria de Treball, Comerç i Indústria del Govern Balear i formen part del programa iComerç que es posà en marxa a principis del 2016 a iniciativa de l’Ajuntament de Santa Maria. 

Un moment del curs d’aparadorisme

IComerç és un programa adreçat a potenciar la innovació i la competitivitat dels comerços de les nostres illes i revitalitzar els nuclis urbans. Seguint la metodologia establerta en el programa, els tècnics de l’IDI varen realitzar diferents reunions amb els comerciants així com enquestes als treballadors del sector, una jornada d’anàlisi estratègica, visites per conèixer el teixit comercial de Santa Maria del Camí i diverses reunions amb els tècnics i regidors de l’equip de govern de l’Ajuntament. El resultat és el Pla de Millora Comercial per a Santa Maria “Per moltes raons, comerç local” que recull una proposta d’accions entre les quals hi ha aquesta oferta formativa i que es va presentar el passat mes de gener.

Els cursos amb inscripció encara oberta són:

  • Màrqueting digital (9h): 14, 16 i 21 de març, de 14 a 16h
    Contingut: Facebook des d’una estratègia de negoci, Instagram per a botiguers, assessorament personalitzat. A càrrec de Tona Pou
  • Anglès comercial (15h): 23, 28 i 30 de març, 4, 6, 18, 21, 25 i 28 d’abril i 2 de maig. Sessions de migdia i vespre.
    Contingut: curs bàsic de formació d’anglès adaptat a les necessitats del comerç i al llenguatge comercial. A càrrec de les acadèmies d’idiomes de Santa Maria i Ociidiomes

Si estau interessats en algún d’aquests cursos, possau-vos en contacte amb l’agent de desenvolupament local de Santa Maria a través del correu electrònic adl@ajsantamariadelcami.net.

 

Etiquetat amb: ,
Publicat a Ca s'Apotecari, General, Promoció econòmica i turisme

Contact Form Powered By : XYZScripts.com