Comunicat de la Regidoria de Mercat.

El mercat setmanal torna a obrir dimarts i diumenge.

Després de dues setmanes tancat, el mercat d’alimentació dels diumenges reobrirà les seves portes aquesta setmana, amb el format reduït del mes d’agost.

El seu tancament, juntament amb altres mesures restrictives, va sorgir de l’alarma social derivada del fort i ràpid augment de casos positius per la COVID-19 al nostre municipi. Una vegada que sembla que la situació s’ha estabilitzat, hem pres la decisió de reprendre l’activitat dominical del mercat. Així, aquest diumenge dia 13 de setembre tornarem a tenir l’edició reduïda del nostre mercat (dotze parades, repartides damunt el passeig).

Conscients de la importància del nostre mercat com a motor de l’activitat econòmica del poble, entenem que hem de fer l’esforç de trobar la manera, entre tots, de recuperar la normalitat el més aviat possible.

Amb aquest objectiu, i com ja vàrem comentar amb anterioritat, la nostra intenció és anar ampliant el nombre de parades paulatinament i de manera organitzada. Així, ja treballem per a trobar la ubicació més adequada de les parades que s’aniran incorporant. De la mateixa manera, les distintes àrees relacionades amb el funcionament del mercat (Policia Local, regidoria de Medi Ambient, Regidoria de Promoció Econòmica, regidoria de Sanitat) i tot el personal de brigada i administratiu, es coordinen per a trobar el millor protocol d’acció.  La nostra prioritat és salvaguardar la seguretat de venedors, clients i veïnats. En qualsevol cas, volem recordar que tots els canvis estaran subjectes en tot moment, a l’evolució de la situació sanitària i de la normativa estatal i autonòmica que d’ella pugui derivar.

Donarem pas, en primer lloc, a pagesos, productors locals i a venedors de productes de primera necessitat. A mesura que les condicions així ho permetin, es podran afegir artesans i la resta de venedors amb llicència.

Per últim, recordam que els venedors seran convocats de manera formal des de l’ajuntament per la funcionària encarregada. De la mateixa manera, seran informats de la normativa, ubicació i resta de dades rellevants en el moment que contactem amb ells.  

Agraïm la vostra paciència i col·laboració en aquests moments tan complicats que ens toca viure.

Etiquetat amb: ,
Publicat a Mercat Municipal, Promoció econòmica i turisme

Contact Form Powered By : XYZScripts.com