Concurs eslògan turístic

CONCURS ESLÒGAN TURÍSTIC

SANTA MARIA DEL CAMÍ, PER MOLTES RAONS!

 

L’Ajuntament de Santa Maria del Camí en el marc de la seva política de promoció econòmica i turística del nostre municipi està elaborant el portal turístic, un projecte que té com a objectiu promocionar el nostre poble en l’àmbit turístic.

Aquest portal pretén transmetre els valors turístics de Santa Maria del Camí i fa referència als nostres valors actius més rellevants. Un lloc on  trobar informació sobre el nostre paisatge, la nostra història i cultura, les nostres llegendes i tradicions, els llocs d’interès turístic, arquitectònic, gastronòmic i comercial, l’agenda d’activitats culturals, lúdiques i esportives,.. tot això i molt més … en diferents idiomes.

Per aquest motiu es va convocar un concurs amb la finalitat de trobar un nou  Eslògan, un eslògan per a la promoció turística, una nova marca que aspira a captar l’interès dels viatgers pel nostre municipi.

Com que es volia triar el mi­llor es­lò­gan, fou desig de l’Ajuntament de Santa Maria del Camí  im­pul­sar la par­ti­ci­pa­ció ciu­ta­da­na en aques­ta acció. És presentaren quasi 60 propostes i una comissió seleccionà 8 eslògans que es dugueren a votació popular a través  del Facebook de l’Ajuntament de Santa Maria del Camí, durant les festes patronals.

L’eslògan guanyador fou Santa Maria del Camí, per moltes raons!, de Montse Pons amb 215 vots. En total votaren 643 persones diferents. El premi consiteix en un viatge per a dues persones a Menorca a gaudir entre el dies 6 i 8 de setembre de 2013 per assistir a les Festes de Gràcia de Maó.

Les bases i més informació a: www.ajsantamariadelcami.net

Publicat a General

Contact Form Powered By : XYZScripts.com