El cicle d’espectacles familiars torna amb l’òpera Hansel i Grettel

Hanna dels tres països,  d’Iguana teatre, arriba a Ses Cases des Mestres després d’anar a la Mostra de teatre infantil d’Igualada

El dissabte 11 d’abril s’enceta la programació d’aquest trimestre del Cicle d’espectacles familiars de Ses Cases des Mestres amb la projecció del film Épic, una història de lluita per protegir el boscos i la naturalesa.  Dia 23 de maig, és projectarà Rango, una pel·lícula que explica com un poruc camaleó es converteix en sheriff d’una perillosa ciutat. La darrerà projecció cinematogràfica serà el film Rio 2 el 20 de juny

Pel que fa al teatre, després de l’èxit de l’òpera El cas dels tres porquets, dia 19 d’abril es podrà gaudir de l’espectacle de la mateixa companyia, Hansel i Gretel, d’Engelbert Humperdinck i acompanyament de piano.

La darrera producció infantil de la companyia Iguana Teatre, Hanna dels tres països és l’altre plat fort d’aquest trimestre que arribarà directament de la Mostra de teatre infantil i juvenil d’Igualada. L’obra, explica la companyia “ conta la història de tres dones joves de països diferents (Síria, Brasil i Romania) que es veuen obligades per diferents motivacions a abandonar els seus llocs d’origen. El to de la representació és molt semblant al d’una faula, a un conte de viatges. La discriminació, la violència, la persecució i la confiscació de béns que són temes recurrents en els immigrants són tractats sense acritud a partir d’una òptica entenedora per als nins”. L’obra està escrita i dirigida per Pere Fullana i interpretada per Kely Martínez, Patricia Morales i Carol Suárez. Per dia 6 de juny es podrà veure la funció de Contes de l’Univers de la companyia La fornal que es va haver de suspendre el trimestre passat.

Recordau que tots es necessita entrada per a tots els espectacles, el gratuïts també. Les entrades es poden recollir a Ses Cases des Mestres, de 16 a 20h.

 

epic rango rio2
 hanseligretel1-e1282640186309  espectaculos_ca_cartel
 contesunivers
Publicat a Educació i cultura, General, Ses Cases des Mestres

Contact Form Powered By : XYZScripts.com