Espectacles familiars, un cicle d’activitats culturals consolidat gràcies al suport del Departament de Cultura del Consell de Mallorca al marc del CACIM.

L’Ajuntament de Santa Maria del Camí al marc del Cicle Espectacles Familiars 2020 ha estat beneficiari d’una subvenció  de 7500,00 euros per la realització de les actuacions emmarcades al fons del Catàleg d’Activitats Culturals del Consell Insular de Mallorca (CACIM) 2019/2020. Les activitats corresponen a la línia 1 de la convocatòria, essent la secció de teatre i dansa.

Aquestes actuacions han estat La flor romanial, Tina la Bruixa Fina, llum Trencada, La Terra del Myotragus, la funció “Bernat” I “El Senyor dels Contes”. Aquestes actuacions anaven dirigides a activitats d’arts escèniques, fet que ha donat possibilitat de consolidar les Cases dels Mestres com a un equipament cultural referent en aquest àmbit.

Així la col·laboració amb el Departament de Cultura I Patrimoni del Consell de Mallorca permet garantir una oferta escènica de qualitat dirigida a diferents franges d’edat, reeditant així el Cicle d’Espectacles Familiars.

Publicat a General

Contact Form Powered By : XYZScripts.com