Èxit de públic a la Nit de l’art

Algunes obres de la Mostra d’escultura es subhastaran a benefici del projecte “Mallorca amb Quios”

La nit començà a Ses Cases des Mestres amb la inauguració de la XIX Mostra d’Escultura de Santa Maria. Aquesta mostra, una de les més veteranes de Mallorca comptarà amb obres d’Amadeo Illa, Antonio Serón, Bàrbara Weil, Josep Maria Sirvent, Juan Garcies, Ricardo Sacco, Toni de la Mata, Toni Sans “Nerudín”, Víctor Candela, Xavier Llull i Yolanda Rodríguez.

L’acte va contar amb la presència de Miquel Ensenyat, president del Consell de Mallorca i Kika Coll, directora insular de Patrimoni que, a més de recolzar el caràcter cultural de la mostra varen voler agrair la solidaritat dels artistes que donaran obres seves per a la subhasta a favor del projecte “Mallorca amb Quios” que lidera la institució insular.

A la Biblioteca de Cas Metge Rei, Xisco Rubio exposa El·liptovoides un conjunt de peces de diferents formats i disciplines amb preponderància del material acrílic, però fent ús de diversos suports, de fusta, paper, tela, metacrilat…

El Celler Jaume de Puntiró inaugurà Sarments, de Miquel Segura, una obra que investiga sobre el poder del color blanc i l’aplicació en diferents textures i que empra le sarments com a punt de comunió amb el lloc d’exposició. .

La nit de l’art, que es celebra el dijous abans de la Fira dona el sús als actes oficials de la Fira. 

 

 

 

Etiquetat amb: , ,
Publicat a Educació i cultura, General

Contact Form Powered By : XYZScripts.com