La Trobada de Gegants i la Fira de vi i tapes donaran el sus als WineDays 2015

Per enguany estan programades 85 activitats als 5 municipis i als 14 cellers de la DO Binissalem

WineDays és un esdeveniment organitzat per la DO Binissalem per promoure la comarca com a destí enoturístic i per promocionar el vi de la DO entre locals i turistes. Del 2 al 9 de maig s’han programat 85 activitats emmarcades en nou experiències: vi, art, paisatge, cultura, patrimoni, mercat, música i descans. Enguany Santa Maria del Camí n’és el poble amfitrió i serà seu de la inauguració el dissabte 2 de maig i de la cloenda el 9 de maig.

El dissabte 2, els nostres gegants i els seus convidats a la XIII Trobada de Gegants seran els encarregats de rebre a les autoritats i convidats i acompanyar-los fins a la Fira del vi que es farà a la Plaça Nova,  on es podran tastar els vins de tots els cellers de la DO i  les tapes i plats preparats pels restauradors santamariers.

Però durant els nous dies Santa Maria oferirà moltes més activitats relacionades amb la cultura i el vi: portes obertes i degustacions als cellers locals, una trobada de xeremiers el diumenge 3, la presentació del llibre “Fora Botiflers, fora galls”. La guerra de successió a les Illes Balears” de Mateu Morro; un excursió a l’Avenc de Son Pou; un recorregut cultural per Santa Maria; una ruta guiada del projecte Walking on words, i exposicions a Ca s’Apotecari, a Cas Metge Rei i al Celler Jaume de Puntiró.

Com a novetat d’enguany, del 6 al 9 es faran les I Jornades Gastronòmiques de vi i cuina de Santa Maria on els restaurants locals oferiran un menú degustació. Dia 9, com a acte de cloenda, l’Església Parroquial acollirà el concert del grup Cap.pela.

Rosa Vich, Margaret Mercadal, Gabriel Company, Esperança Nadal, Jaime Martinez i Jeroni Salom

Rosa Vich, Margaret Mercadal, Gabriel Company, Esperança Nadal, Jaime Martinez i Jeroni Salom

El programa complet es podrà consultar en aquesta mateixa web  i a www.winedays-mallorca.com

Etiquetat amb:
Publicat a General, Promoció econòmica i turisme

Contact Form Powered By : XYZScripts.com