L’agenda de batlia és accessible des del compte de Twitter @agendadebatlia

Segons la Sunlight Foundation i l’Open Government, una de les recomanacions per fer més transparent el govern local és publicar l’agenda de la Batlessa, sempre complint la llei de protecció de dades.

Amb la intenció d’anar progressant en transparència i aprofitant les noves tecnologies, l’agenda de batlia és accessible des de fa unes setmanes a través de la pàgina web de l’ajuntament i a través del compte de Twitter Rosa Vich, Batlessa @agendadebatlia.

D’aquesta forma, qualsevol ciutadà de forma senzilla i ràpida podrà consultar el dia a dia de la Batlessa de Santa Maria del Camí. En els darrers mesos, l’ajuntament ha anat afegint informació a la web de l’ajuntament, ha creat el Facebook de la institució i ha obert el fil directe amb batlia. Endemés cal recordar, que des de l’any 1997 està aprovada l’ordenança de participació ciutadana municipal.

El Regidor d’Hisenda i Règim Intern, Antoni Jaume i Capó, afirma: “Des de principi de legislatura hem contactat amb experts en transparència i hem estudiat diferents documents amb l’objectiu d’aplicar noves mesures de transparència adequades pels recursos de què disposam, senzilles i efectives.” El regidor també afegeix: “En la política municipal, el diàleg amb les veïnades i veïnats és una de les fórmules de transparència més eficient. Per aquest motiu, convidam a tothom a fer-nos arribar qualsevol proposta de transparència o de qualsevol tema municipal.”

Publicat a General

Contact Form Powered By : XYZScripts.com