L’Ajuntament de Santa Maria del Camí ha finalitzat les tasques de neteja forestal del conjunt de la finca de titularitat municipal de Ca Ses Monges.

            Aquestes darreres setmanes s’han finalitzat les tasques de neteja forestal de la finca pública de Ca Ses Monges de la Vall de Coanegra, a través del Projecte «Neteja forestal i eixerma Fase III».  

            Les feines han consistit en actuacions com l’execució de podes d’un total de 10 arbres, el desbrossament de 2,3 hectàrees, la tala d’un total de 42 arbres i la trituració de residus forestals del conjunt de les tres finques que conformen Ca Ses Monges.

            Aquestes mesures s’han adoptat amb el vist-i-plau per part de l’Agent de Medi Ambient de la zona, amb la finalitat de millorar la gestió d’aquest espai natural declarat com a Patrimoni Mundial de la UNESCO en categoria de paisatge natural de la Serra de Tramuntana.

            Recordar que amb aquesta darrera fase es donen per concloses les tasques de gestió i neteja forestal realitzades des de l’any 2015, moment en que s’adquirí la finca i es realitzaren les primeres intervencions.

            Aquest projecte ha estat possible gràcies a una subvenció de 12.354,10€ per part del Consorci Serra de Tramuntana, al marc de la convocatòria d’ajudes per a la recuperació d’elements etnològics i arquitectònics amb valors patrimonials, per a la recuperació del paisatge agrícola, forestal i catàleg de camins, corresponent a l’any 2022.

Publicat a Ca Ses Monges

Contact Form Powered By : XYZScripts.com