L’Ajuntament de Santa Maria del Camí incorpora una jove graduada en Pedagogia I a una tècnica superior en Integració Social en el marc del programa SOIB Jove: Qualificats Entitats Locals 2024.


L’Ajuntament de Santa Maria del Camí ha contractat durant 12 mesos a dues persones a través del programa SOIB JOVE: QUALIFICATS ENTITATS LOCALS 2024.Aquests dos contractes corresponen a una jove graduada en Pedagogia i a una tècnica superior en Integració Social.
Entre d’altres les funcions que es té previst que realitzin son les relacionades amb donar suport al casal de joves i l’àrea de joventut i festes, coordinació i suport al Centre Universitari Miquel Dolç, generar i impulsar processos participatius, dissenyar i desenvolupar el Pla Local d’Infància i Adolescència i el Pla Local de Joventut del Municipi i donar suport a l’àrea de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Santa Maria del Camí.


El Programa SOIB Jove: Qualificats – Entitats Locals 2024 té per objectiu regular la concessió de subvencions destinades a finançar els costs laborals, inclosa la cotització empresarial a la Seguretat Social, que es derivin de la contractació de persones joves desocupades majors de 18 anys i menors de 30 anys, que reuneixin els requisits per poder signar un contracte formatiu per obtenir la pràctica professional adequada al nivell d’estudis o de formació cursat, que siguin contractades per part dels ens locals o bé de les entitats que en depenen o que hi estan vinculades.
Aquest projecte ha estat promogut pel SOIB i ha comptat amb el finançament del SEPE per mitjà de la Conferència Sectorial d’Ocupació i Assumptes Laborals. S’ha concedit una subvenció a l’Ajuntament de Santa Maria del Camí de 61.867,50 euros per dur a terme aquesta primera experiència professional.

Publicat a General

Contact Form Powered By : XYZScripts.com