L’Ajuntament s’adhereix a la facturació electrònica

Tots les factures a partir de 5000€ hauran de presentar-se a través del portal web FACe

Dia 15 de gener entra en vigor la Llei d’impuls de la Factura Electrònica i creació del Registre Comptable de Factures en el Sector Públic. Això vol dir que a partir d’aquesta data tots els proveïdors de l’Ajuntament hauran de presentar les seves factures a través del sistema FACe de gestió de factura electrònica.

FACe es un servei electrònic de finestreta única per facturar a totes les Administracions Públiques. Allà, i a través de un certificat digital, TOTS els nostres proveïdors hauran de presentar les seves factures. L’objectiu del Ministeri al posar en marxa aquest sistema és agilitzar els processos, donar seguretat als proveïdors i ser més transparents.

 [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=89yK-bifpZs]

Com facturar a l’Ajuntament de Santa Maria i als seus ents adscrits?

1.Crear la factura electrònica

Al mercat hi ha diferents aplicacions que ens permeten fer factures electròniques. El Ministeri d’Industria, Energia i Turisme ha desenvolupat el programa Facturae que és totalment gratuït. El  podeu descarregar des del portal FACe.

Una vegada descarregat el programa s’han d’emplenar les dades de l’emissor de la factura, és a dir, el proveïdor i les  dades del receptor.

Les dades de l’Ajuntament de Santa Maria del Camí com a receptor són:

Unitat comptable:

L01070563 AYUNTAMIENTO

Unitat gestora:

L01070563 AYUNTAMIENTO

Unitat tramitadora:

L01070563 AYUNTAMIENTO

 

Les dades de la Residència Cas Metge Rei com a receptor són:

Unitat comptable:

LA0004286 – Patronat de la Residencia Cas Metge Rei
Unitat gestora:

LA0004286 – Patronat de la Residencia Cas Metge Rei
Unitat tramitadora:

LA0004286 – Patronat de la Residencia Cas Metge Rei

Podeu consultar les dades d’altres receptors a la mateixa web del FACe

2.Enviar la factura.

La factura es pot enviar directament des de el programa Facturae o bé descarregar-la a l’ordinador per enviar-la des de la web. Tant si s’envia d’una manera com de l’altre és necessari un certificat digital. Consulteu aquí tota la informació sobre com obtenir un certificat digital.

3.Consultar l’estat de la vostra  factura

Una vegada tramitada la vostre factura, podreu fer el seu seguiment a través del portal FACe. Per això no és necessari disposar de certificat digital.

Esperam que aquesta informació vos sigui útil i no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres si teniu algun problema. També podeu consultar la informació i manuals disponibles al portal FACe

 

Publicat a General

Contact Form Powered By : XYZScripts.com