L’escola d’estiu es mantindrà tot el mes d’agost

Gràcies a la seva bona acollida, es mantindrà el servei durant tot el mes d’agost

El mes de juliol es va posar en marxa l’escola municipal d’estiu. Enguany, la proposta guanyadora per donar aquest servei va ser la presentada per els santamariers Mateu Marquès i Carles Grau. A més, l’equip conta amb Rosa Tallón i Angel Pujol com a monitors i Paula Laborda i Mateu Calafat com a monitors en pràctiques.

L’acollida de la iniciativa va ser tan bona que en dues setmanes es va doblar el número d’inscrits fins als 54.  Durant aquet mes s’han duit a terme diferents activitats, tallers, i, com explica el director “molta molta piscina, que amb tanta calor és d’agrair”. La col·laboració amb el Consell de Mallorca va permetre que els nin gaudissin d’activitats extres com una jornada d’aventura amb rocòdrom inclòs o el castell d’aigua, que, sense dubte “va ser l’activitat que més va divertir als nins”. Però també “hem aprofitat les activitats de les festes patronals, conta contes, taller d’endomassar bicicletes, ja que era una bona manera de fer als nins partícips del l’activitat del poble”. Per a finals de juliol està prevista una gran sortida a la platja.

Gràcies a aquesta bona acollida que ha tingut i a l’interés de pares i nins per continuar, l’Ajuntament ha decidit mantenir el servei durant tot el mes d’agost, sempre que hi hagi un número suficient de nins inscrits.

 

Publicat a Educació i cultura, General

Contact Form Powered By : XYZScripts.com