Oberta la preinscripció a l’escola municipal de música Andreu Torrens

L’escola municipal de música Andreu Torrens va obrir el 15 de maig el termini de preinscripció per al curs 2015-2016 i es mantindrà obert fins el 15 de juny. Tant pels alumnes ja matriculats com per a les noves incorporacions, s’ha de passar per l’escola per emplenar la sol·licitud de preinscripció.

El 22 de juny es faran publiques les llistes de inscrits i es podran consultar a Ses Cases des Mestres, seu de l’escola. Una vegada confirmada la inscripció, s’ha de passar per l’Ajuntament a matricular-se entre el 8 i el 22 de juliol.

Des de l’any 2002 l’escola de música ofereix tant estudis reglats de grau elemental com estudis no reglats.

Les especialitats d’estudis de grau elemental de l’escola són: clarinet, flauta travessera, saxòfon, guitarra, piano, trompeta, violí, violoncel i percussió.  Aquestes especialitats abasten els quatre cursos de grau elemental i es complementen amb les assignatures que marca la normativa.

Pel que fa als estudis no reglats s’hi pot accedir des dels 4 anys i ofereixen les especialitats instrumentals de clarinet, flauta travessera, guitarra, piano, saxofon, tècnica vocal, trombó, trompa, trompeta, violí, violoncel i percussió així com formació complementària en llenguatge musical, cant, moviment, etc.

 L’horari de direcció és dimarts i dimecres de 15:00 a 16:30 i divendres de 19:30 a 20:30 h. a Ses Cases des Mestres, seu de la Escola. 

Aquí podeu consultar els preus i taxes de l’escola municipal Andreu Torrens

Publicat a Educació i cultura, Escola Municipal de Música Andreu Torrens, General

Contact Form Powered By : XYZScripts.com