Preinscripcions i matriculacions Escola de Música Andreu Torrens curs 2017/18

L’Escola Municipal de Música Andreu Torrens torna a obrir el periode de preinscripció i matriculació. Si voleu més informació sobre les taxes i el funcionament de l’escola podeu consultar els seguents enllaços: preus i informació sobre el funcionament del centre

Alumnes matriculats durant el curs 2016/17

  • Preinscripcions: del 15 de maig al 31 de maig
    Els alumnes actuals han de pasar per direcció i emplenar la sol·licitud de matriculació.
  • Matriculació: de l’1  al 15 de juny
    Una vegada confirmada, els alumnes han d’entregar l’original de la sol·licitud a l’Ajuntament i formalitzar la matrícula entre l’1 i el 15 de juny, de dilluns a divendres, de 9 a 14h. No seran vàlides les sol·licitud d’alumnes que no haguin passat per l’Ajuntament a confirmar la matrícula. Ha de formalitzar la matrícula l’alumne titular de la matrícula i, en el cas de menors d’edat, ho han de fer obligatoriament els pares o tutors.

Noves matriculacions

  • Preinscripcions: del 16 al 30 de juny
    Els nous alumnes han de passar per direcció entre el 16 i el 30 de juny per presentar la sol·licitud de matriculació que s’adjudicarà en funció de les vacants existents. És imprescindible que els nous alumnes estiguin empadronats a Santa Maria del Camí
    Una vegada confirmada la plaça, els alumnes han d’entregar l’original de la sol·licitud a l’Ajuntament i formalitzar la matrícula entre el 16 i el 30 de juny, de dilluns a divendres, de 9 a 14h. No seran vàlides les sol·licitud d’alumnes que no haguin passat per l’Ajuntament a confirmar la matrícula. Ha de formalitzar la matrícula l’alumne titular de la matrícula i, en el cas de menors d’edat, ho han de fer obligatoriament els pares o tutors.

La matrícula s’abonarà entre l’1 i el 5 d’agost via domiciliació bancaria.

Els nous alumnes que facin cursos reglats i comencin a partir de 2n curs, han de fer una prova de nivell.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

  • La casella de instrument només s’ha d’emplenar per a alumnes en possessió del grau elemental, majors de 18 anys, repetidors de instrument de grau elemental i alumnes que facin més d’un instrument.
  • Si es vol fer més d’una especialitat cal marcar les caselles corresponents. A cada especialitat li correspon una taxa diferent.
  • L’horari de direcció és dimarts, dimecres i divendres de 15 a 16 h
Etiquetat amb:
Publicat a Escola Municipal de Música Andreu Torrens

Contact Form Powered By : XYZScripts.com