Restabliment de l’aigua potable

Per la present us comunicam que a partir de dimarts dia 2 de juny es restablirà el subministrament d’aigua potable a tot el municipi.

Al llarg d’aquests darrers dies, l’Ajuntament ha duit a terme gestions amb la Conselleria de Medi Ambient i en concret amb l’Agència Balear de l’Aigua i de la Qualitat Ambiental (ABAQA) per tal de desbloquejar la situació i es va acordar avançar amb caràcter d’urgència la connexió de la xarxa d’aigua provinent de Sa Marineta a la xarxa municipal de Santa Maria. Aquesta connexió s’ha fet aquests darrers dies.

Per a qualsevol consulta, no dubti en posar-se en contacte amb l’Ajuntament (tel. 971 620131) de dilluns a divendres de 8:00h a 15:00h i dissabtes de 8:00h a 12:00h.

Us pregam disculpeu les molèsties.

Podeu consultar el resultat de l’anàlisi
aquí


Por la presente les comunicamos que a partir del martes día 2 de junio se restablecerá el suministro de agua potable a todo el municipio.

Durante estos días, el ayuntamiento ha llevado a cabo gestiones con la Conselleria de Medi Ambient y en concreto con la Agència Balear de l’Aigua l’Aigua i de la Qualitat Ambiental (ABAQA) para desbloquear la situación y se ha acordado avanzar con carácter de urgencia la conexión de la red de agua procedente de Sa Marineta a la red municipal de Santa Maria. Esta conexión se ha realizado recientemente.

Para cualquier consulta, pueden ponerse en contacto con el Ayuntamiento (tel. 971 620131) de lunes a viernes de 8:00h a 15:00h y sábados de 8:00h a 12:00h.

Les rogamos disculpen las molestias.

Pueden consultar los resultados de los análisis
aquí

Publicat a General

Contact Form Powered By : XYZScripts.com