Santa Maria es torna a omplir d’activitats per celebrar la Fira 2015

El diumenge 26 serà el gran dia d’una setmana en la que s’han programat més d’una trentena d’activitats

El darrer diumenge d’abril es celebrarà, com cada any,  la Fira de Santa Maria del Camí. Un esdeveniment que, al voltant de la tradicional mostra agrícola i ramadera, ha anat creixent fins a convertir-se en una mostra de cultura, tradició i industria local.

Per enguany s’han programat més d’una trentena d’actes que començaran el dijous 23 amb la Nit de l’art i la inauguració de la XVIII Mostra d’escultura i les exposicions de Joana Cabot al Cellers Jaume de Puntiró i Pep Maür a la Biblioteca Cas Metge Rei.

El diumenge 26 els gegants seran els encarregats d’inaugurar la fira amb la tamborada popular i donar el sus a les exposicions i mostres preparades per a tal: XXIII mostra industrial, Comercial i Artesanal de Santa Maria del Camí, mostra de vins santamariers, mostra i degustació de Producte Balear, exposició de maquinària agrícola i ramadera, mostra d’animals i races autòctones, etc.

Fira-2015

A més del mercat tradicional de cada diumenge i el mercat ecològic, enguany Santa Maria tornarà a ser punt de trobada de empreses i productes dedicats a la sostenibilitat i a la ecologia amb la fira alternativa i la III fira sostenible.

Paral·lelament a l’espai d’exposició i fira, hi haurà concerts a diferents punts del recorregut, batucada, ballada de gegants i capgrossos, exposicions d’art i cultura, de fotografia o cotxes d’època.

Amb més de tres-cents estands de venda o mostra, activitats de tot tipus i les atraccions tradicionals d’aquestes fires, hi ha moltes raons per visitar Santa Maria aquest cap de setmana.

Consultau aquí el programa en pdf o aquí totes les activitats en format calendari. I recordau que vos ho podeu descarregar al vostre mòbil o ordenador!

 

Publicat a Festes i cultura popular, General, Promoció econòmica i turisme

Contact Form Powered By : XYZScripts.com