Un centenar de comerços de Santa Maria participen a la campanya de Nadal de l’Ajuntament i la Pimem

-La campanya Un Nadal amb molt de gust té com a objectiu fomentar les compres als petits comerços i empreses locals.

-Aquest és el tercer any que l’Ajuntament organitza aquest tipus de accions de promoció del teixit empresarial local i la primera que ho fa conjuntament amb la Pimem.

L’Ajuntament de Santa Maria del Camí i la Federació de la Petita i Mitjana Empresa de Mallorca, PIMEM, han posat en marxa per aquestes festes una campanya per potenciar el paper del petit comerç en la dinamització econòmica dels municipis.

A Santa Maria, que ja s’havia organitzat una campanya de Nadal els tres darrers anys, ha participat un 102 comerços i empreses del municipi. La campanya s’estructura en tres eixos: les paperetes per participar en un sorteig d’un cotxe, els obsequis que cada un dels comerços fan als seus clients i la aplicació per a smartphone ApropMallorca, que recull informació sobre tots els comerços adherits a la campanya i que vol convertir Mallorca en un centre comercial a cel obert.

Antoni Jaume, regidor d’Hisenda i Serveis Generals de l’Ajuntament de Santa Maria ha volgut recalcar que “fomentar el teixit comercial i empresarial del nostre poble ha estat sempre un dels objectius d’aquest Ajuntament” i aquesta campanya, com altres que es fan durant la resta de l’any “només reforcen la bona feina que ha fet el comerciant santamarier que ha aconseguit superar la crisi i s’ha convertit en un punt de referencia de la zona”.

Antoni Gayà, president de la Junta Territorial de la Pimem, ha explicat que en els darrers anys havia resultat molt difícil realitzar segons quin tipus d’accions promocionals ja que el petit comerç “ha passat moments molts durs” i ha agraït la feina que fan Ajuntaments com el de Santa Maria del Camí, “que son sensibles cap a la problemàtica del petit comerç i són conscients del seu paper com a primer interlocutor d’aquest sector econòmic amb l’Administració”.

Fotografia:

Antoni Gayà, president de la Junta Territorial de la PIMEM

Antoni Jaume, regidor d’Hisenda i Serveis Generals de l’Ajuntament de Santa Maria

Publicat a General

Contact Form Powered By : XYZScripts.com