Una vintena de joves santamariers assisteixen a les jornades sobre participació ciutadana “Partycipació”

  • Batukaos va ser la encarregada d’inaugurar les jornades i també es va fer un taller sobre batucada

El passats 28 i 29 de novembre una vintena de joves santamariers participaren a les jornades “Partycipació”organitzades per  la conselleria de Participació, Transparència i Cultura, per conèixer, debatre i treballar sobre  les noves tendències del jovent a l’hora de participar i cercar mecanismes per motivar-lo en la implicació en els assumptes públics.

En aquestes jornades hi han participat més d’un centenar de joves de totes les Balears amb l’objectiu de conèixer les necessitats actuals del jovent i les eines i mecanismes de participació ja establerts, com per exemple, el Casal de joves s’Estació.

Les jornades varen ser inauguradesvper la consellera d Esperança Camps qui va remarcar que espera que “aquestes jornades suposin un punt d’inflexió i que aconseguim una comunicació més fluida i constant. Tenc un interès honest per establir ponts, dialogar i caminar junts cap a una societat millor”. Les jornades acolliran al llarg del cap de setmana tot un seguit de tallers de dinamització i de xerrades sobre experiències exitoses de participació, com ara les protagonitzades pel col·lectiu Orgull Llonguet, els Dimonis d’Alaró o la festa de Es Muc i Sa Muca de Sineu.

La batucada del Casal, Batukaos, va ser l’encarregada d’inaugurar les jornades i,  a més, varen dirigir diferents tallers sobre la música com element associatiu. La participació a aquestes jornades va ser coordinada per l’equip de dinamitzadores del Casal de joves de S’estació.

Etiquetat amb: , ,
Publicat a Casal de Joves s'Estació, General, Participació ciutadana

Contact Form Powered By : XYZScripts.com