Escola d’estiu 2015

escola-estiu-2015Arriba juny, les classes acaben però els pares encara han de treballar. Per això l’Ajuntament oferirà un anys més el servei d’escoleta d’estiu per a nins i nines de entre 3 i 14 anys durant els mesos de juliol i agost.

L’Escola d’Estiu està dirigida per Mateu Marquès i Carles Grau, dos joves santamariers amb llarga experiència en projectes d’escola d’estiu.

Metodologia i activitats:

Gràcies a la seva experiència en altres projectes similars, la seva proposta d’activitat és molt variada: hort, estudi, tallers de manualitats i de cuina, gimcanes, sortides per conèixer el nostre poble i excursions.

Amb una metodologia oberta i flexible, sempre adaptada a les necessitats de cada infant,  es duran a terme tot un conjunt d’activitats amb les quals treballaran totes les àrees que apareixen a l’actual currículum escolar de les Illes Balears.

Segons explica l’equip directiu, els infants repassaran alguns dels continguts treballats durant el seu curs escolar a l’hora de suport escolar, faran esport mitjançant les activitats de piscina (tant de lleure, com classes de natació) a més d’altres activitats, desenvoluparan la seva imaginació i creativitat a través de l’experimentació, i, el que és més important,  les seves habilitats socials.

Les activitats es duran a terme a Ses Cases des Mestres i a diferents equipaments municipals com la piscina municipal o el poliesportiu. També es faran sortides per conèixer millor el poble i, una vegada estudiat el grup d’inscrits, es proposarà una sortida més lluny.

Horaris:

L’escola d’estiu estarà oberta durant els mesos de juliol i agost amb un horari de 9 a 14 hores.

A més també ofereix servei de matinet (de 7:30 a 9h) i de menjador (14 a 15:30h).

horari-escolaestiu-2015

Preus:

De 9 a 14h:

  • dia: 9€
  • setmana: 45€
  • mes:160€

Matinet:

  • dia: 3€
  • mes: 50€

Menjador:

  • dia: 7€
  • mes: 120€

Menjador amb tupper

  • dia: 3€
  • mes: 50€

Hi ha descomptes per a germans, famílies nombroses, etc.

Inscripció: de l’1 al 22 de juny

Full d’inscripció

Per correu electrònic: enviant el full d’inscripció i la documentació al correu electrònic de l’escola

Presencialment: el 17, 18 i 19 de juny a Ses Cases des Mestres, de 17 a 19.30h

Reunió informativa:

Divendres 19 i dilluns 22  de juny, a les 19h, a Ses Cases des Mestres. En aquesta reunió es concretaran aspectes formatius en funció dels inscrits.