Festes de Nadal 2015

nadal-petit

El dissabte dia 19 de desembre, l’arribada del Patge Reial i la decoració de l’arbre de Nadal de la Plaça de la Vila tornarà a donar el sus a les festes de Nadal. Però, enguany, alguns actes, així com l’encesa de la il·luminació s’han avançat uns dies i així poder gaudir de més actes amb una agenda no tant estreta.

La novetat més important és la convocatòria del I Concurs de Betlems, una iniciativa que es va fer durant molt d’anys a Santa Maria i que enguany, l’Ajuntament ha volgut recuperar. La inscripció al concurs es fins dia 27 de desembre i podreu trobar tota la informació en aquesta pàgina.

El mercadet artesà de Nadal, que s’instal·larà a la Plaça de la Vila el 19 i el 20 de desembre, donarà calor a totes les activitats que es faran el dissabte al voltant de l’arbre de Nadal de la Plaça de la Vila.

I com no, enguany també tendrem els ja tradicionals concerts de la Banda de Música de Santa Maria del Camí, dels alumnes de l’Escola de Música, la Sibil·la i l’Àngel (dia 24 a la parròquia i dia 6 al Convent), teatre infantil i, com no, la revetlla de Cap d’any a la Plaça amb música i dj i l’arribada dels Reis d’Orient.

En definitiva, un programa ben ple d’actes que esperam que gaudiu en família i amics.   

Bon Nadal i venturós 2016!