El brot de pi tornarà a lluir aquest dissabte a Santa Maria del Camí

El brot de pi, senya d’un poble és una jornada festiva on cellers, ajuntament i veïnats engalanen el poble amb branques de pi per anunciar l’arribada del vi novell. Serà dissabte, a partir de les 10.30 h quan es partirà cap al pinar de Son Llaüt a tallar les branques. Després, es recorrerà el poble per penjar-les i acabarà la festa a la plaça de la Vila amb la penjada a la casa Consistorial. Amb aquesta diada es dóna el sus als actes programats per la XVI Festa del VI Novell.

La Festa del Vi Novell és la celebració de la fi del cicle del vi, de què, un any més, el Vi NOVELL de Santa Maria del Camí torna a estar disponible als cellers locals. L’acte central serà el dissabte 24 a la plaça Nova, on es podrà tastar el vi dels cellers acompanyats de les tapes dels restaurants locals.