Visita al Priorat i agermanament amb El Masroig.

Aquest any l’Associació de Cellers de Santa Maria, juntament amb l’Ajuntament, ha organitzat una visita a un poble del Priorat català, el Masroig, que també produeix i celebra la Festa del Vi Novell.

Celler Cooperatiu de Falset. Foto del grup complet: vinaters, veïnats i Ajuntament. Diumenge 17 de novembre

La visita es va fer en dos grups, un d’ells format pels vinaters de Santa Maria del Camí i la major part del consistori santamarier, que arribaren al Priorat divendres 15 de novembre, i un segon grup format per veïnats de Santa Maria del Camí i la regidora de Fires i Mercat, que acompanyà la comitiva i que arribaren dissabte dematí. Ambdòs grups es juntaren dissabte horabaixa, a la festa del vi Novell d’El Masroig.

Durant el viatge, a més de les visites a les cooperatives d’El Masroig i Falset i a la Cartoixa i Celler d’Escaladei, es va dur a terme l’acte institucional d’agermanament entre els pobles d’El Masroig i Santa Maria del Camí. Acte que posteriorment es va repetir una setmana després, al nostre poble.

Un viatge enriquidor en tots els sentits que va servir per apropar els vinaters però també els pobles, amb un víncul que perdurarà per sempre.