L’ajuntament reprèn la col·laboració amb Unió de Pagesos per oferir formació en l’àmbit agrícola

Els cursos, organitzats per l’entitat sindical, es faran a Ca s’Apotecari

L’Ajuntament de Santa Maria ha tornat a col·laborar amb l’entitat Unió de Pagesos amb l’objectiu d’incrementar l’oferta formativa dels professionals del sector agrari. Aquesta col·laboració es materialitza a través de la cessió dels espais de Ca s’Apotecari per a la realització de diferents cursos i tallers que es duran a terme durant el segon trimestre de l’any.

La coordinació tècnica de l’oferta es fa des de l’associació i respon a les demandes del propi sector.

Els cursos que s’ofereixen enguany són:

Per a inscripcions i més informació podeu contactar amb Unió de Pagesos als telèfons 971 46 41 42 (Son Ferriol) i 971 88 70 96 (Inca) o al correu electrònic luismartinezsuller@gmail.com. 

Aquests programes formatius són possibles gràcies al  PLA DE DESENVOLUPAMENT RURAL DE LES ILLES BALEARS 2014-2020, finançat per Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente del Govern d’Espanya, el Fons de GArantia Agraria i Pesquera de les Illes Balears, depenent de la conselleria de Medi AMbient, Agricultura i Pesca i el Fons Europeu Agrícola de desenvolupament Rural. 

 

Etiquetat amb: , , ,
Publicat a Promoció econòmica i turisme
Pròxims esdeveniments
març
3
ds.
19:00 [Infantil] Vola Valentina @ Ses Cases des Mestres
[Infantil] Vola Valentina @ Ses Cases des Mestres
març 3 @ 19:00
[Infantil] Vola Valentina @ Ses Cases des Mestres
Espectacle teatral  basat en el conte “Arturo y Clementina” de l’escriptora Adela Torní. L’obra vol  introduir el tema de la igualtat entre sexes als infants i ajudar a eradicar els estereotips sexistes i la discriminació. És un granet d’arena més en