Borsa de treball

L’Ajuntament de Santa Maria del Camí a través del servei de promoció econòmica i del Punt d’Informació Empresarial pretén fomentar l’ocupació tenint en compte les necessitats de les empreses locals i la demanda del mercat laboral.

Per aquest motiu la inserció laboral es un dels principals reptes oferint la possibilitat a empresaris de fer difusió de les seves ofertes i als demandants, un espai on trobar ofertes de feina actualitzades.

Al cas que sigueu empresari i ens voleu enviar la vostra oferta ens ho podeu enviar a la següent adreça: adl@ajsantamariadelcami.net o telefonau al 971 620131. 

 

SOIB REACTIVA 2

Publicades les ofertes del segon torn del programa SOIB Reactiva de Santa Maria del Camí.

Les incripcions són telemàtiques, i es tramiten a través de la pàgina del SOIB. El termini per a formalitzar les incripcions comença avui dia 2 de març i acaba dijous 11 de març de 2021.

 

LÍNIA 2. Dirigida a persones desocupades de 30 anys o més, aturades de llarga durada
– Oficials de picapedrer: 2 places (Oferta 04 2020 000508).
– Peó de picapedrer: 3 places (Oferta 04 2020 000501).

Enllaç del SOIB per a formalitzar la incripció: https://intranet.caib.es/accforfront/principal.xhtml?seleccion=aplicacions06&tipOf=TPOFE-REACTIVAL2

Una vegada a la pàgina del SOIB heu de cercar l’oferta que us interessi de les dues ofertades per l’Ajuntament de Santa Maria del Camí. 

Requisits o prioritats:
Haver-te inscrit com a desocupat/da en el SOIB al menys dotze dels darrers divuit mesos anteriors comptadors des de la data de presentació telemàtica de l’oferta d’ocupació per part de l’entitat beneficiària.
Les prioritats de contractació són les següents:
1r. Les persones majors de 45 anys
2n. Les persones d’entre 30 i 45 anys.

 

LINIA 3. Dirigida a persones aturades de 30 anys o més, de curta durada, afectades directament per la crisi econòmica causada per la Covid 19
– Peons de neteja: 4 places (Oferta 04 2020 000459).
– Netejadores d’edificis: 2 places (Oferta 04 2020 000449).

-Peó de picapedrer. 1 plaça (Oferta Oferta 04 2020 000692).

Enllaç del SOIB per a formalitzar la incripció: https://intranet.caib.es/accforfront/principal.xhtml?seleccion=aplicacions06&tipOf=TPOFE-REACTIVAL3

Una vegada a la pàgina del SOIB heu de cercar l’oferta que us interessi de les dues ofertades per l’Ajuntament de Santa Maria del Camí. 

Requisits o prioritats:
Haver estat inscrit o inscrita un mínim de 3 mesos com a persona desocupada al SOIB abans de la data de presentació telemàtica de l’oferta d’ocupació per part de l’entitat beneficiària o amb una durada d’inscripció inferior en el cas de persones provinents d’un expedient de regulació temporal d’ocupació (ERTO). Queden excloses d’aquesta línia les persones en atur de llarga durada, a qui corresponen les ofertes de la Línia 2. Es prioritzaran les persones que provinguin de sectors especialment afectats per la crisi econòmica actual.

 


Contact Form Powered By : XYZScripts.com