Centre de dia per a persones majors Can Rafel

L’equipament municipal està ubicat al carrer Pare Miquel Cabot. L’edifici  va ser una donació a l’Ajuntament de Santa Maria d’un veïnat de Santa Maria, Rafel Comas Amengual.

El Centre té una capacitat per 15 usuaris i les instal·lacions estan distribuïdes de la següent manera: la planta baixa compta amb una sala polivalent per dur a terme activitats, una sala de descans, un bany adaptat i un pel personal i una zona d’emmagatzemant. Pel que fa al primer pis, hi ha una sala d’activitats, un bany i dos despatxos.


A més, disposa d’un pati interior de 26m2 que connecta la Residència i el Centre de Dia.

El cost total de les obres, de 260.000 euros, ha estat finançat íntegrament l’Ajuntament de Santa Maria, mentre que la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació ha costejat l’equipament de l’edifici i dotació de material, al qual hi destinà 55.000 euros (inclou elements de cuina, material de fisioteràpia, teràpia i moviment, higiene, butaques de descans, vestuaris i equipament de despatx).

El centre de dia de Santa Maria és un dels equipaments inclosos en el Pla d’Actuació per a l’Ampliació de la Xarxa Pública de Serveis Socials 2017-2021 de la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació.


Contact Form Powered By : XYZScripts.com