Voluntariat Camp Municipal d’Esports Antoni Gelabert

La regidoria d’Esports ha posat en marxa un programa de voluntariat per fer partícips i integrar als usuaris o persones interessades en la gestió i coordinació del Camp Municipal d’Esports.

El Camp Municipal d’Esports Antoni Gelabert és un equipament que és utilitzat per molts de santamariers. No només esportistes, també pares, espectadors i veïnats. A tots ens agradaria trobar un espai net, ordenat i on es respectin els drets i deures de tots. Els voluntaris seran els encarregats de coordinar el correcte funcionament d’aquest equipament.

arrow-red En què consisteix el programa de voluntariat?

Els voluntaris seran els encarregats de fer la gestió i control de les instal·lacions del camp d’esports l’horabaixa que els hi correspongui. Treballaran conjuntament amb els clubs i associacions en la gestió diària i seran pont de comunicació entre els usuaris i l’Ajuntament.

arrow-red Quines responsabilitats tendran?

Tenir cura del compliment de la normativa de l’espai i recordar-la als usuaris que no la compleixin.

arrow-red Quantes hores de dedicació seran necessàries?

La dedicació que tengui cada voluntari depèn exclusivament de la seva disponibilitat. Si que es demana que cada dia de dedicació sigui de 16 a 20 h.
Encara que s’estén certa flexibilitat, es demana compromís amb la iniciativa i, per tant, que els voluntaris tinguin disponibilitat durant tota la temporada esportiva-escolar.

arrow-red És necessari pertànyer a algún club o ser pare d’un esportista?

No. Basta tenir ganes d’ajudar i fer poble.

arrow-red Com em puc inscriure?

Enviant un correu electrònic a joventutsantamaria@gmail.com. Periòdicament l’equip de voluntaris estaran en contacte i s’integraran els nous, per tant, no hi ha data límit d’inscripció.

 


Contact Form Powered By : XYZScripts.com