Piscina municipal – Estiu 2021

L’accés a la piscina quedarà restringit als residents al municipi de Santa Maria del Camí amb carnet.

El divendres 18 de juny s’obrirà la piscina municipal.  

Les mesures de seguretat, de desinfecció i d’aforament limitat derivades de les normatives post COVID-19 han fet que enguany el servei de piscina municipal es vegi afectat de manera directa.

Enguany, igual que al 2020, no hi haurà la possibilitat de comprar passis d’un sol dia. Per tant, per accedir a la piscina serà obligatori fer-se previament el carnet a l’Ajuntament.

Per poder accedir al recinte de la piscina és necessari presentar el carnet. 

L’accés a la piscina quedarà restringit als residents al municipi de Santa Maria del Camí amb carnet.

Horari: De dilluns a divendres de 10-14h i de 16-20h. Dissabte i Diumenge de 10-21h.

Preus:

Tots els preus són per a residents al municipi de Santa Maria del Camí.

Abonament personal per a tot l’estiu:

  • de 0 a 12 anys: gratuït
  • més de 12 anys: 15€

Abonament familiar per a tot l’estiu: 40€

Els abonaments i carnets es començaran a fer el dijous dia 17 de juny a l’ajuntament. És necessari dur-hi una foto de carnet recent.

Segons la darrera actualització de la normativa covid-19, l’aforament del recinte complet on s’ubica la piscina serà limitat (150 persones). Aquest serà controlat pel servei de socorrisme el qual és responsable de controlar tota la normativa com també l’autoritat del recinte en l’horari d’obertura al públic.

Aquest fet pot provocar que una persona amb carnet no pugui accedir a la piscina alguna ocasió, per la qual cosa els socorristes podran limitar l’horari dels usuaris i usuàries que duguin més de dues hores al recinte. Si això es produeix, demanam la màxima comprensió i col.laboració per tal que el major nombre de santamarieres i santamariers puguin gaudir d’aquest servei.

Clàusula referent a la normativa vigent sobre protecció de dades

Signar aquest document és imprescindible per fer el carnets. Recordau que el document dels menors ha d’estar signat pels pares/mares/tutors legals.

Normativa aplicable al servei


Contact Form Powered By : XYZScripts.com