Mercat municipal

Es un dels millors mercats de Mallorca, per extensió, varietat de productes i quantitat de compradors i vistants. Destaca la venda directa de molts productors, sobre tot de producte ecològic, a venda d’articles d’art i artesania local, l’espai dedicat a fomentar l’economia de proximitat amb venda d’articles i productes de 2a mà, restauració i manualitats.

Dins del mercat municipal trobam el Mercat Ecològic que ofereix fruita, verdures i hortalisses així com altres productes de producció ecològica com pa, vi, confitures, formatges, etc. Els venedors ofereixen el seu propi producte i sempre amb certificació ecològica. L’aposta que va fer el mercat de Santa Maria amb la creació d’aquest espai va suposar un bon impuls per a la producció ecològica de la zona. 

Cada diumenge, de 8 a 14h, hivern i estiu, plogui o faci calor, podem trobar a la plaça Nova de Santa Maria del Camí un dels mercats tradicionals més grans de Mallorca. Amb més de 500 llocs de venda, podem trobar pagesos, artesans , firaires, venedors de roba, o venedors de menjar. Podem trobar fruita, verdures, llavors, animals, articles de ferreteria, sabates, bosses, roba, perfums, cossiols, flors, arbres fruiters, etc.

Tenen prioritat a l’hora d’optar a una concessió dels llocs de venda del mercat, els venedors de productes de les Illes Balears, producció pròpia i producció ecològica.

Més informació i tràmits

Contacte

Ajuntament de Santa Maria del Camí
Telèfon: 971 62 13 35
Correu electrònic: serveis@ajsantamariadelcami.net

Oficina d’atenció al públic: Edifici Ca s’Apotecari (Plaça de la Vila, 5), 1er pis. Imprescindible CITA PRÈVIA. 

Notícies relacionades:

    
    Contact Form Powered By : XYZScripts.com