Comunicació: Canvis importants en la circulació i l’aparcament al voltant de la plaça nova els diumenges de mercat.

La prohibició d’estacionament i aparcament a la Plaça Nova i voltants torna a entrar en vigor els diumenges de mercat a partir de diumenge 4 d’octubre.

Encara que la situació sanitària continua essent excepcional, gràcies a la gran millora de la situació concreta del nostre poble anem tornant a una certa normalitat. Així, el mercat de Santa Maria comença a recuperar a poc a poc la seva activitat i aquesta setmana, diumenge 4 d’octubre, ampliarà notablement el nombre de parades i l’espai per elles ocupat.

Per aquesta raó, a partir d’aquest diumenge (i tots els diumenges de mercat), es tornarà a tancar el trànsit per la zona de la Plaça Nova, com s’ha fet sempre els dies de mercat abans de la crisi de la Covid-19. Les pilones col·locades tant a la plaça, com als carrers que l’envolten, evitaran el trànsit dins del seu perímetre, de tal manera que només es podrà accedir-hi amb vehicles des del carrer Ramon Llull i el carrer Caty Salom i Parets. Així mateix es prohibeix aparcar i estacionar el diumenge. La prohibició d’aparcar continua fins a la finalització dels treballs de neteja posteriors al mercat.

Agraïm i valoram sincerament la col·laboració dels veïnats i veïnades, sense els quals no seria possible recuperar el nostre mercat, senya d’identitat de Santa Maria del Camí.

Etiquetat amb: , ,
Publicat a Mercat Municipal, Promoció econòmica i turisme

Contact Form Powered By : XYZScripts.com