Politica de privacitat a Xarxes Socials

D’acord amb el que estableix la normativa vigent i aplicable en matèria de Protecció de Dades de Caràcter Personal (RGPD) i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE), l’Ajuntament de Santa Maria del Camí informa els usuaris, que ha procedit a crear un perfil a les següents Xarxes Socials: Facebook, Twitter i Instagram, amb la finalitat principal de donar a conéixer els seus serveis i informació del municipi, així com a eina de comunicació amb els veïnats.

Dades de l’Ajuntament de Santa Maria del Camí:

 • CIF: P0705600E
 • ADREÇA: Placa de la Vila, 1, 07320, Santa Maria del Camí (Illes Balears)
 • CORREU ELECTRÒNIC: lopd@ajsantamariadelcamí.net
 • DOMINI WEB: www.ajsantamariadelcami.org

L’usuari té un perfil a la mateixa Xarxa Social i ha decidit unir-se a la pàgina creada per l’Ajuntament de Santa Maria del Camí, mostrant així interès en la informació que s’anuncia a la Xarxa. En unir-se al nostre lloc web, vostè ens proporciona el seu consentiment per al tractament de les dades personals publicades al seu perfil.

L’usuari pot accedir en qualsevol moment a les polítiques de privacitat de la pròpia Xarxa Social, així com configurar el seu perfil per garantir la seva privacitat.

L’Ajuntament de Santa Maria del Camí té accés i tracta aquesta informació pública de l’usuari, especialment el seu nom de contacte. Aquestes dades només s’utilitzen dins de la pròpia Xarxa Social. No s’incorporen a cap fitxer.

Pel que fa als drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, que teniu i que es poden exercir davant l’Ajuntament de Santa Maria del Camí, d’acord amb l’RGPD, heu de tenir en compte els matisos següents:

 • Accés: Es definirà per la funcionalitat de la Xarxa Social i la capacitat d’accedir a la informació dels perfils dels usuaris.
 • Rectificació: Només es pot satisfer en relació amb la informació que es troba sota el control de l’Ajuntament de Santa Maria del Camí, per exemple, per eliminar els comentaris publicats a la pròpia pàgina. Normalment, aquest dret s’ha d’exercir davant la Xarxa Social.
 • Cancel·lació i/o oposició: Com en el cas anterior, només es pot satisfer en relació amb aquesta informació que estigui sota el control de l’Ajuntament de Santa Maria del Camí, per exemple, per deixar d’adjuntar-se al perfil.
 • DOMINI WEB: www.ajsantamariadelcami.org.

L’Ajuntament de Santa Maria del Camí interpretarà les següents actuacions:

 • Accés a la informació de perfil públic.
 • Publicació en el perfil de l’usuari de tota aquesta informació ja publicada a la pàgina de l’Ajuntament de Santa Maria del Camí.
 • Enviar missatges personals i individuals a través dels canals de la Xarxa Social.
 • Actualitzacions d’estat de la pàgina que es publicaran al perfil de l’usuari.

L’usuari sempre pot controlar les seves connexions, eliminar-hi els continguts que ja no interessin i restringir amb qui comparteix les seves connexions, per la qual cosa haurà d’accedir a la seva configuració de privacitat.

Publicacions

L’usuari podrà publicar, en els perfils i pàgines oficials a les xarxes socials de l’Ajuntament de Santa Maria del Camí, comentaris, enllaços, imatges o fotografies o qualsevol altre tipus de contingut multimèdia suportat per la Xarxa Social en qüestió. L’usuari, en tot cas, ha de ser el titular dels mateixos, gaudir dels drets d’autor i dels drets de propietat intel·lectual o tenir el consentiment dels tercers afectats. Queda expressament prohibida qualsevol publicació en el lloc, ja siguin textos, gràfics, fotografies, vídeos, etc., que amenacin o infringeixin la moral, l’ètica, el bon gust o el decòrum, i/o que infringeixin o vulnerin els drets de propietat intel·lectual, el dret a la imatge o la Llei. En aquests casos, l’Ajuntament de Santa Maria del Camí es reserva el dret de retirar immediatament el contingut, podent sol·licitar el bloqueig permanent de l’usuari.

L’Ajuntament de Santa Maria del Camí no serà responsable dels continguts que un usuari hagi publicat lliurement.

L’usuari ha de tenir en compte que les seves publicacions seran conegudes per altres usuaris, per la qual cosa ell mateix és el principal responsable de la seva privacitat.

Les imatges que es puguin publicar a la pàgina no seran emmagatzemades en cap fitxer per l’Ajuntament de Santa Maria del Camí, sinó que romandran a la Xarxa Social.

Concursos i promocions

L’Ajuntament de Santa Maria del Camí es reserva el dret de celebrar concursos i promocions. Les bases de cadascuna d’elles, quan s’utilitzi la Plataforma de la Xarxa Social a aquest efecte, es publicaran en ella. Complint sempre amb la LSSICE i qualsevol altra norma que s’hi apliqui.

La Xarxa Social no patrocina, avala ni gestiona de cap manera cap de les nostres promocions, ni està associada a cap d’elles.

Publicitat

Ajuntament de Santa Maria del Camí podrà utilitzar la Xarxa Social per anunciar els seus serveis i notícies relaciones amb el municipi, en tot cas, si decideix tractar les seves dades de contacte per dur a terme accions de prospecció comercial directa, sempre serà, complint amb els requisits legals del GDPR i la LSSI-CE.

No es considera publicitat recomanar la pàgina de l’Ajuntament de Santa Maria del Camí ..

A continuació es mostra l’enllaç a la política de privacitat de les diferents Xarxes Socials:


Contact Form Powered By : XYZScripts.com