Sant Antoni 2022

“Sant Antoni és un bon sant,
i qui té un dobler, lo hi dóna,
perque mos guard s’animal
tant si és de pèl com de ploma.”

N’hi ha que diuen que en Feliu es passeja pel poble des de fa dies, però no serà fins dijous que es mostri a tot el poble. A les 18.30 h, ell i les Temptacions sortiran del carrer del Rosari a la recerca de Sant Antoni. I, enguany, ho faran acompanyats des dimonis petits i els músics dels Dimonis de Factoria de So. En passacarrers aniran fins a la plaça de la Vila on els dimonis petits faran el primer correfoc i encendran el fogueró que donarà caliu a tots els altres del municipi. 

Després, començarà el gran correfoc del Dimonis de Factoria de So. Sa Fil·loxera de l’infern, Dimonis d’Andratx, Dimonis de Fang de Marratxí, Llepacalius, Dimonis de Selva, Simonis Rafolins Alqueria d’Asnar (Alacant).

I acabarem la festa amb l’actuació musical de MTRAD (folk fusió). 

Dimecres, una vegada hagi sortit el sol i Sant Antoni hagi vençut a dimoni,  hi haurà les tradicionals beneïdes d’animals a l’esglèsia Parroquial.

El dimoni Feliu

Coneixeu la història d’en Feliu? Aquí la podeu descobrir. 

Foguerons

A més del fogueró de l’Ajuntament a la Plaça de la Vila, associacions com les amipes, les de persones majors i jubilats, a la plaça Nova, a la Plaça de Son Fango i a quasi totes les barriades trobareu foguerons.

I que visca Sant Antoni!


Contact Form Powered By : XYZScripts.com