El mercat de diumenge romandrà tancat.

El mercat de diumenge romandrà tancat malgrat que les Illes Balears estiguin a la Fase 1 del Pla del Govern Central per a la transició cap a una nova normalitat (segons l’Ordre SND/399/2020, de 9 de maig).

Les particularitats del mercat de Santa Maria del Camí fan impossible complir les condicions exigides per a poder reprendre la seva activitat normal, encara que només es fes amb una petita part de les parades. Un mercat de diumenge té un efecte crida tal que fa molt complicat evitar les aglomeracions dels nombrosos visitants, tant a plaça com a la resta del poble.

La salut dels nostres veïnats, així com la dels venedors i la dels mateixos visitants, està per damunt del nostre desig de reactivar el més aviat possible l’activitat econòmica. No ens podem arriscar i tornar enrere, tirar per terra tot l’esforç, tota la feina feta. Per aquest motiu, i fins que no trobem la manera de compatibilitzar la reactivació econòmica amb completa seguretat, el mercat dels diumenges no obrirà les seves portes.

Ara mateix s’estudien estratègies que ens permetin tornar a la normalitat el més aviat possible. Tot dependrà de com evolucioni la situació, per la qual cosa no podem donar una data concreta per a reobrir el mercat dels diumenges.

Fins a que això sigui possible, continuarem donant servei als veïnats dimarts i divendres. I oferim la possibilitat a productors i venedors de venir a vendre els seus productes de primera necessitat. A poc a poc anirem ampliant el nombre de parades i l’oferta de productes. La setmana que ve ja podreu trobar embotits, a més de la fruita, verdura i planters que heu trobat aquestes setmanes. I, en funció de com vagi canviant la situació, podrem convocar a més productors i venedors, sempre complint totes les mesures de seguretat necessàries.

Tan aviat es pugui reprendre el mercat dels diumenges es farà una comunicació amb la suficient antelació a veïnats, comerciants i venedors. Informarem de dades i de les noves condicions a complir per a poder vendre al mercat. Demanem, per favor, que abans de fer cas de rumors, consulteu les publicacions oficials, i en cas de dubtes, contacteu amb el personal de l’ajuntament, que els farà arribar a la regidoria corresponent.

Entenem l’angoixa i preocupació de venedors i de comerciants locals. Agraïm sincerament la vostra col·laboració. Això ho aturam entre tots i totes. 

Etiquetat amb: ,
Publicat a Batlia, General, Mercat Municipal

Contact Form Powered By : XYZScripts.com