El mercat de Santa Maria del Camí creix amb seny.

Diumenge 4 d’octubre el mercat obrirà amb més de 50 parades.

Malgrat la situació sanitària actual, i coneixedors que no podem abaixar la guàrdia en cap moment, podem dir que, avui, Santa Maria del Camí és un poble segur gràcies a l’esforç de tots i totes.  És moment de donar una passa endavant per recuperar, a poc, a poc, l’activitat del nostre mercat. Així, aquest diumenge 4 d’octubre, el mercat obrirà les seves portes en un format diferent al de les darreres setmanes, ocupant tant el passeig com gran part de la superfície la plaça i sense el tancament. L’horari serà de 8-14.00h

Durant aquests dies hem convocat 52 venedors amb parades de fruita, verdura, embotits i altres productes d’alimentació, estris de la llar, plantes, animals i també artesans. S’ha donat prioritat a productors, pagesos, producte local i d’elaboració pròpia. 

Com ja hem anunciat en diverses ocasions, la nostra intenció és convocar paulatinament el màxim nombre de venedors del mercat. Això s’ha de fer d’una manera controlada, a mesura que les condicions ho permetin i una vegada comprovem que el funcionament del mercat no posa en risc la salut de veïnats, visitants i venedors. Hem d’evitar aglomeracions.  Tenim molt en compte les peticions d’altres venedors que encara no han pogut ser convocats. Tan aviat sigui possible, tornaran al mercat

Amb aquest mateix objectiu d’evitar al màxim els riscos de contagi i en compliment de la normativa actual, s’ha projectat una distribució especial per a totes les parades. Aquesta ubicació és provisional i diferent a l’habitual, pensada de tal manera que hagi espai suficient entre els venedors i entre venedors i clients. 

Ara per ara, el projecte del mercat és completament dinàmic i, com hem comentat abans,  anirà creixent sempre que les condicions així ho permetin. Volem recuperar el nostre mercat, però ho volem fer bé. 

Etiquetat amb: ,
Publicat a Mercat Municipal, Promoció econòmica i turisme

Contact Form Powered By : XYZScripts.com